Wednesday, June 22, 2011

Tudatossag Akademia

Multkor irtam a telekinezisrol, bi-lokaciorol, tavgyogyitasrol, vizmolekula megvaltoztatasrol, elozo eletekrol, stb. minden, amit csinalunk Theta ugyben. Azt is leirtam, hogy mi a hattere, es azt is, hogy  egyiket sem azert gyakoroljuk, hogy valakinek is bizonyitekot szolgaltassunk. Akit erdekel, alljon neki, ha tudni akarja, o maga mire kepes.

De! Nem kell semmi ilyesmiben hinni, plane, nem nekem. Eloszor is ezeket a dolgokat nem en talaltam ki es meg csak nem is tolem fuggenek, masreszt pedig szabad akarat es valasztas van :-)

Azonban, ha valakit erdekel a tema bovebben, mutatok egy erdekes weboldalt, a Nemzetkozi Tudatossag Akademia honlapjat, mely ugyan Portugaliaban lakik, de az ausztral tanszeke eppen itt van North Sydney-ben.

Naluk lehet tanulni hasonlokat, plusz pl. levitaciot, testen kivuli elmenyeket megtapasztalni, stb., jo sok kurzusuk van. Latom mar mit fogok tanulni 2013-ban, miutan meglesz a legmagasabb Theta fokozatom :-))

Azt gondolom, hogy ha valamiben nem hiszunk, az nem baj. A Vilag viszont tele van erdekesebbnel erdekesebb dolgokkal, akarmit is gondolunk szemely szerint errol mi, az egyes emberek. Reszemrol az emberi potencial vegtelen lehetosege izgalmas anyag es kar lenne magamtol elvagni az infokat, csak azert, mert "okosabbnak kepzelem" magam attol a nehany professzortol, kutatotol, akik itt az elmult -  akar, ha csak ezt a helyet nezem - 30 evben kutattak, tanitanak.

Az Akademiat egyebkent 2000-ben alapitottak Portugaliaban. Elozmenyei 1981-re nyulnak vissza Rio de Janeiroba, ahol meg a Folyamatos Tudatossag Centrumakent indult.

http://www.iacworld.org/


Sajnos errol nem talaltam semmilyen magyar informaciot (persze attol meg lehet).
(es most nem is irok rola tobbet, mert leragad a szemem, de ha valakit erdekel - es nem tud angolul - szoljon)

Annyit viszont zarszonak: az "en nem hiszek ezekben" tipusu mondatok senkit a vilagon nem akadalyoznak meg semmiben. Senkinek nem fajnak, es valoszinuleg, a tema kedveert peldaul a portugal kutatokat, tanarokat is hidegen hagyja. 

Ahogy a Shrek 3-ban fogalmaznak: "Az egyetlen, aki az utadba all, Te magad vagy."
Legyen ez az elet barmely teruleten: kapcsolatban, betegsegbol az egesz-seg fele, lelki fejlodesben, anyagilag, szemelyisegfejlesztesben, munkaban. 




No comments: