Friday, June 10, 2011

Tel van vagy Nyar?

Emlekszem, januarban, mikor otthon voltunk, a Kalvin teren egy nagy tarsashazban valami volt a gazfutessel, es a lakok haborogtak, mert majd szetfagytak, 17 fok volt a lakasokban.

En itt orulok, ha telen 17 fok van a lakasban futes nelkul!? Jelen pillanatban reggel 10 ora, mar besut a nap: hurra, 15, 5 fokot mutat a szobai homero. 4 reteg felso van rajtam. Futhetnek is, de tenyleg besut a nap es igy kellemes azon a reszen ulni.. na meg kellemetlen, mikor megkapjuk a futesszamlat?

Lehet, meg ma is bennem el a tavalyi burwood-i haz 1700 dollaros szamlaja (3 honapra, de akkor is ultrabrutal, szorozzatok meg 200zal, ha forintositani akarjatok). Ja, kerem: ekkora szamla mellett tudtunk am mi is 17 fokot varazsolni a hazba! Mert amugy 9-12 fok volt az atlaghomerseklet BENT. Na mindegy, ez mar a mult...el is engedem.... es ez sokkal minosegu lakas... csak visszajott egy pillanatra, ahogy lezajlott a fejemben a "miert fazom ennyire? - ja, mert 15 fok van, basszus" monolog.
Persze, orulok, hogy verofenyes napsutes van, de akkor is csak 11 fok napkozben mostanaban... de...

MINDJART OTTHON VAGYUNK JUHUUU - es ezuttal vagy 2 honapig, varjuk mar Bencevel!!! Juhuu! IRAAANY A NYAAAAAAARRRRR!!!!

3 comments:

Alexandra said...

Mikor mentek? Mi is megyünk egy hónapra :)

Unknown said...

Julius elso vagy 2.heteben es augusztus vegeig maradunk. Hova mentek pontosan? Mi Bp,Torokbalint, Szeged, es ha szervezunk eloadasokat, barhova :)

Alexandra said...

Július 9-én indulunk, de csak 15-én érkezünk Budapestre. Egyébként Bp, Szeged, Vésztő, Balaton, Őrség :)