Saturday, June 25, 2011

Amikor a rak 3 percen belul eltunik



Ez az a video, amit az Intuitiv Anatómia képzésen 2O1O-ben vegignéztünk, a 2.héten.

Kínában, egy orvosságot nem használó kórházban 2 perc 40 másodperc alatt eltűntették a rákos daganatot (hólyag) egy páciensből úgy, hogy 3 gyógyító a "SAJÁT ÉRZÉSEINK TECHNOLÓGIÁJÁT" használta. Műszerekkel mérve, orvosi közegben. 

Gregg Braden bemutatja és kommentálja a folyamatot.
A 3 gyógyító ugyanazt kántálja, ami valahogy így hangzik: "már megtörtént" vagy "meg van gyógyulva". A gyógyítók és a páciens előzetesen megegyeznek: ahogy a 3 ember elkezd kántálni, a beteg elfogadja azok létjogosultságát, vizualizálja azoknak megtörténtét, gyakorlatilag harmóniában-egyensúlyban látva saját magát és az összes sejtjét EGÉSZ-SÉGesen, úgy hogy ÚJ ÉRZÉST TEREMTENEK A Gyógyulóban. A páciens a tudatánál, ébren van.

Emélkeztetőül, Ki is a Gyógyító: 
az a személy, aki teret ad a gyógyulni vágyónak, hogy biztonságos helyen történhessen meg az a változás, ami a páciens igényeinek megfelel.

A Nyugati Filozofia ezt valami lehetetlen csodanak tartja, de eppenseggel abban a gyogyszermentes korhazban, ahol zajlik az esemeny, nagyon is valosagos. A Keleti Kulturaban teljesen maskepp ertekelik az EGESZ-SEG fogalmat... szemben a hagyomanyos Nyugati elkepzelessel, miszerint erzelmeink es hitrendszerunk nem befolyasoljak a kulso vilagot.

Amit Gregg Braden allit a videoban, az az, hogy:
1.) az emberi DNS-nek kozvetlen befolyasa van a fizikai valosagra.
2.) az emberi erzelmek megvaltoztathatjak az emberi DNS-t, ami megvaltoztatja a fizikai vilagot.
Ez azert van igy, mert ugymond "energiamatrixban" elunk.

Grebb beszel az 1887-es kiserletrol, melyben tudosok probaltak bizonyitani, hogy az energiamezo letezik vagy nem letezik. A kiserlet szegenyesen lett kommunikalva.

Mintegy szaz evvel kesobb, 1986-ban az USA Legiero megismetelte a kiserletet - sikeresen. 
A mezo letezik! Ezt publikaltak is - ahogy a filmben megadott adatokon lathato. Az amerikaiak ezuttal le is mertek, olyan pontossaggal, ahogy azt 100 evvel ezelott megjosoltak, csak akkor meg nem volt eszkoz a pontos mereshez.
Evtizedeken at tankonyvek bizonygattak a mezo nem letezeset. Karrierek epultek erre a tudasra.


De a mezo letezik.....

A Gyogyszermentes Korhaz oldala:
http://www.chilel.com/WhatIsChilelQigong/hospital.htm

A Gyogyszermentes Korhaz honlapjanak utolso par sora:
"Megkérdeztem a Centrum alapítóját, Lao-shi, miért nem támogatta ChiLel-t (a kórházat), hogy a világ előbb megismerje. Azt válaszolta, hogy sok embernek kell bizonyíték arról, hogy a chi működik, vagy sem. Tehát ahelyett, hogy erről vitatkozna másokkal, ő inkább dolgozik szilárdan a betegek kezelésén és begyűjtöttek értékes adatokat. Ennek eredményeként több tízezer dokumentált esetet több, mint nyolc évig gyűjtöttek."Most már készen állunk. Kérem, mondja a világnak, hogy létezünk, és ChiLel hasznára válhat az emberiségnek."





No comments: