Friday, June 10, 2011

Kreativ Teremtoero - avagy mi magunk

‎"Az úgynevezett kognitív pszichológia, vagyis a legmagasabb rendű, a gondolkodással, a tudattal, a tudattartalmakkal és azok következményeivel foglalkozó lélektan arra hívja fel a figyelmet, hogy eszmélj rá: felelős vagy a gondolataidért, mert a képzelőerőddel is teremthetsz vagy rombolhatsz, élhetsz vagy visszaélhetsz! 


A kvantumfizika egyenesen azt állítja, hogy ezt a világot olyanná teremtjük, amilyenné akarjuk. Ez függ a gondolatainktól, attól, hogy mit indítunk el magunkban, milyen érzésekre engedünk rányitni a szervezetünkben. Engedhetjük uralkodni a pozitív érzéseket, a szeretetet, a rokonszenvet, a segítőkészséget, vagy akár a negatív érzéseket, a haragot, a gyűlöletet, az irigységet is begerjeszthetjük magunkban gondolati úton. 


Valamennyien egymagunkban is kreatív teremtőerőt képviselünk a világegyetemben. Éppen ezért mindannyian eszméljünk rá a saját felelősségünkre, hogy világerőt képviselünk, mert a mi tudatunk teremtő tudat, amellyel megteremthetjük a saját egészségünket, de a saját sírunkat is megáshatjuk. Hajtsunk hát fejet a tudomány eredményei előtt, fogadjuk el, hogy a képzeletünkért, a gondolatainkért is felelősek vagyunk, és használjuk fel ezeket a saját javunkra." Prof. Dr. Bagdy Emőke


Ennel jobban nem fogalmazhatnam meg ebben a pillanatban en sem azt, hogy mivel foglalkozom, mint Theta Healer.
Koszonom, Emoke neni! 
:-)


Prof. Dr. Bagdi Emoke:
http://www.nyitottakademia.hu/index.html?eid=20&link=eloado



No comments: