Thursday, June 9, 2011

Energiakavalkad

Ez nekem van - az hetszentseg, hogy annyi az energiam, mint egesz Sydney-nek egyuttveve.
Szinte en magam sem ertem: minden nap 2-fel 4 kozott fexem (nagyon ritka, ha bealszom Bencevel, talan 2-3 hetente egyszer), es legkesobb 7-kor felkelek ha akarok, ha nem, de ha veletlenul hagynanak a fiuk aludni, akkor meg 8-korul mar nem birok aludni, felebredek, es felalomban varom, hogy aludjak meg.

Hol vannak mar a regi szep idok, mikor az ember lanya fiatalon hazament a melobol, elment bulizni (szerda, csutortok, pentek, szombat), csutortok ejjel nem aludt, penteken ugy meloba, pentek ceges vacsik/buli/tanc egesz ejjel,, majd szombaton alvas du. 5ig, kaja, smink, oltozkodes, buli, tanc egesz ejjel (naja, nem veletlenul voltam 56-58 kilo erolkodes nelkul..ahh...).. vasarnap meg szieszta.
Haha, ki volt ez a lany ??? Ismeritek? Azota az osszes sejtem kicserelodott mar........ valaki, ugyanezen a neven.. es megis teljesen mas...  :-)

Nos, a dolgok alakulnak. De hogy??? Szelsebesen!!!
Egyik percben kitalalok valamit, vagy mondjuk ugy, hogy "raerzek", hogy "de jo lenne csinalni", a kovetkezo pillanatban (ertsd: napokon belul) megjonnek a lehetosegek, emberek, otletek.

Ha vacilalok: magyarul vagy angolul? Hirtelen tortenik valami - konkretan tegnap reggel 9-kor es este 10 korul - ami olyan jo ajanlat, hogy eldonti: magyarul.

Hol? Ausztralia, Magyarorszag, USA? Csak kapkodom a fejem: az otletek mindenkinek jok, mindenhol! :-) Forro drotban vagyok az egyik USAban elo, de most Horvatorszagban eloadasokat tarto Theta tanarral, par kedves ismeretlen-ismerossel Magyarorszagon, es itt is csak jonnek es jonnek az uj otletek!

MINDEN NAP TANULOK VALAMIT. Pont azt, ami a kovetkezo lepeshez kell.
Pont olyan kliensek jonnek, akiknek olyan dolgokon kell valtoztatni, amik eppen engem is foglalkoztatnak. Szinkronicitas. Voltak pillanatok az eletemben amikor igy mentek a dolgok.. es most igy mennek ujra, de ezek mar nem csak pillanatok. Pontosan az jon be az eletembe, amire szuksegem van.
Ugy tunik, megtanultam hasznalni a Vonzas Torvenyet teljesen - hehe - ha igy tetszik :-)

Ez egyszeruen fantasztikus, teljesen fel vagyok porogve - mondanam, ha ennel jobban lehetne meg!? :-)

Uristen, ha meg meg akarnam menteni a vilagot erzesem lenne, azt mondanam: Emberek, terjetek magatokhoz es erezzetek at ezt az erzest, nem kell sem drog, sem alkohol, sem cigi, se gyogyszerek, se semmi, csak MI MAGUNK, egy NAGY SZIV es egy NYITOTT ELME!

4 comments:

Rita N said...

Like :)

Rita N said...

Ez a gyogyitas dolog nagyon erdekelne, h pl h hasznalod a gyerekeken, szivesebben csinalnam ezt, mint gyogyszerezni oket

Unknown said...

gyerekeken konnyebb es gyorsabb, egyreszt, mert meg ok HISZnek, masreszt mert oket meg nem befolyasolja egy csomo "felnott hitrendszer" arrol, hogy mit nem lehet... vagy lehet..
pelda: vki arcureggyulladast kap: megnezni, ki irritalta es pontosan mikor,es azt kicserelni/gyogyitani.
vagy: influenza a suliban: megnezni mi tortent a gyerekkel elozo par napban es azt kiszedni/atalakitani, plusz kiszedni az "influenzat a legtobb gyerek megkapja a suliban" es hasonlok csoporttudatossagbol. Ettol fuggetlenul,a szulokre/anyara elsosorban/ is ra kell nezni, ha kicsi meg a gyerek (alt.7ev alatt).
:-) jaha,igen,ilyen egyszeru.

Rita N said...

hm ok... :)
akkor magamra nezek