Sunday, June 19, 2011

Bencus Szulinapi Hirek






Bence szulinapozasa jol telt, de a "buli" (szeru) holnap lesz (nalunk nincsenek nagy gyerekzsurok es partik, csak a csaladdal es par barattal (ez otthon 50 fos kb. itt meg ot). Csaladi buli... nemsoka otthon :)

Ma jatszottunk, szortiroztunk, pakoltunk; Bence nem akart vegul sehova menni, itthon jatszott, rajzolt, ugralt es kozben enekelt (angolul, velunk kanonban: az 'Old McDonalds had a farm' a kedvencunk - begetunk, rofogunk, kotkodalunk percenkent, allattol fuggoen.. ez kb. olyan, mint az "En elmentem a vasarba")

Igazabol egyaltalan nem banom ezeket a "nyugis" szulinapokat, egyreszt, mert ugyanolyan porgosek, mint a sima napjaink, masreszt meg ra kellett dobbennem az evek soran, hogy nem vagyok az a tipusu anyuka, aki pokembernek, batmannek szeretne latni a kisgyermeket,, ha lanyom lenne, tundernek beoltozve sem szivesen. Es ponilovat, allatmesehosoket, bohocot sem kivanok meginvitalni hozzank.
Izlesek es pofonok, ide ez jutott, es halaaJoEgnek Bencevel egy huron pendulunk.

Este a Fiuk bedobtak a Belvarosba, moziba mentunk a Csajokkal, megneztuk a Koszoruslanyok cimu filmet: http://filmtrailer.hu/film/koszoruslanyok-kritika/
Naggyon jol szorakoztunk, halalra rohogtuk magunkat egy ket resznel, de tenyleg :-))) Valoban noi Masnaposok, legalabbis szerintunk, es remek szombat esti inditasa volt egy (masik) szulinapi traccspartinak :-))

2 comments:

Anonymous said...

Haho ITT AZ ORIASPOLIP :-))))
Boldog SZULINAPOT BENCEEEEEE !
Hamarosan talalkozunk Budapesten :)
Puszi Tibibacsi :))) Budapestrol :)

Unknown said...

:O)))) TIBIIIIII mindjart jovuuuuuuuunkkk :))))