Monday, March 28, 2011

Fura dolgok a lakasban


Ezt a cikket ajanlom azoknak, akik nem zarkoznak el az elet lathatatlan dolgaitol, problemaik vannak a gyermekeikkel (viselkedes, alvas) es nem ertik, hogy miert:

http://szellemkulcs.blogspot.com/2011/03/felelem-szobatol-es-minennapi-hasfajas.html


Az alabbi tortenetunk Veronika bejegyzesenek olvasasa utan jutott most eszembe:

Holland baratnomtol kaptam par betut masfel hete, amibol meg aznap kiraktam Bence nevet a szobajanak ajtajara. A betuk helyesek, kb. arasznyi meretuek es mindegyiken bohocfej, pottyok, es egyeb hasonlo mintak talalhatok.

Par nap alatt csak annyi tunt fel, hogy Bence valamiert nem megy be a szobaba. Egyaltalan. Ha bementem vele, akkor is furan viselkedett, de nem ertettem, miert. Nehanyszor atvittuk at a jatekokat a nappaliba, ott semmi gond nem volt.

Szombaton, tegnap elott, behivtam jatszani a szobajaba, bejott es allt a szoba kozepen kove meredve. Neztem, mit nez. De nem lattam. Aztan egyszer csak vegre odamutatott az ajtora. Bamultam, bamultam - aztan leesett. Levettem a betuket es azota ujra beul jatszani. Hogy a bohocfejektol felt-e, nem tudom... de Bence keresere eldugtam oket. (Bence ilyen bohocfejeket tudtommal meg nem latott. A betuket egyebkent korabban nehezen kezelheto gyerekek lekotesere hasznalta a baratnom, meg tanitoneni koraban.)


2 comments:

Unknown said...

Nos, nem egészen témába vág, de ... :)

Egy blogger új játékot indított útjára. Úgy gondolom, hogy a kedves szó mindig jól jön, hát én is csatlakozok. :)

Szeretem olvasni a blogodat és ezért egy pontot ajándékozok Neked az egy jó szó játék keretében. A játékról ezen az oldalon olvashatsz: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html (nem virnya, ne hoax :))

Unknown said...

koszi,megnezem :)))