Sunday, March 13, 2011

Bence es a Halal

A napokban Bence heves erdeklodest mutatott a halal irant.
Szerintem realizalta, hogy a kedvenc vagott viraga lehullatta szirmait (mint oly sokszor), esnek le a levelek a fakrol, uj evszak koszontott be es egyre tobbet beszelnek az oviban az oszrol (ami vicces, mert dogmeleg van)....

Szoval az elmulas.

Valahogy elkezdte kerdezgetni. Mi van, ha meghal a virag. Mi van, ha meghal ez, meghal az (altalaban allatok, vagy mesefigurak). Aztan megkerdezte: mi van, ha meghalok en (marmint en, nem o). A kapott valasz nem tetszett neki, miszerint mar nem mukodik tovabb a testem es emiatt nem tudunk beszelgetni,,, szoval attert a kovetkezore: mi van, ha Apa hal meg? Ugyanaz.
Ezzel sem volt elegedett. Es mivel tegnap vendegeink jottek, tovabb ment: mi van, ha Tibi hal meg? Akkor nem lesz tobbe Oriaspolip, akivel uvoltve lehet parnacsatazni. Na, ez sem volt jo. Vegul megallapitotta: akkor Judit haljon meg (bocsi, hogy tegnap nem tertunk ki erre. Judit:))

Erre megnyugodott, es kozolte az alabbiakat:
akkor ez ugy lesz, hogy ha Judit meghal, akkor megall a szive a vegallomason, a teste meg nem mozdul es ugy marad (fura fababu mozdulatban), a lelke meg tovabbmegy es reinkarnalodik.
Ezt egy kicsit furabban mondta, majd valamit meg magyarazott, hogy hova igyekszik Judit lelke. A lenyeg az, hogy visszajon es ujra baba lesz belole.

Mondtam neki, Judit meg eletben marad, ugyhogy ezt aztan lejatszottuk Buzz Lightyear-rel es Woody-val, a Toy Story mesehoseivel.





No comments: