Sunday, March 20, 2011

Negativusz vagyok?

Akkor BOCSI :-)

OK, kicsit elcsuszott a blog hangulata es meg csak nem is Ausztraliarol szol...

Jol van na, akkor majd odafigyelek... mindenesetre orulok, hogy egy olyan orszag allampolgara lehetek, ahol annyira jol mennek a dolgok, hogy atnevezik a repteret, utcakat,, es vadiuj szobrot kap a Gellerthegy, mert minek oda Budapest egyik ikonja, a Szabadsag-szobor..

Emlexem meg magyar melos korombol,, mikor az Arculattervezesi Osztaly imidzsvaltoztatasra szanta el magat es lecserelte a logokat, uj ceges papirokat, uj boritekokat, uj hirdeteseket, uj oriasplakatokat,, stb. nyomtattak.. mekkora kasza blanka lehetett ott par beszallitonak... es mennyi penzt szamlaztak az elofizetokre - hiaba, el kell tartani a sok embert, es kulonben is jo az, ha hol szetszabdalnak egy ceget, hol osszeolvadnak a leanyvallalatai, legalabb ugy nez ki, mintha ertenenek ahhoz, amit csinalnak..(?)
Juj, de ize vagyok, torol, torol, torol.

Oke, csak eszembe jutott az egyik itteni tegnapi hir:
egy ausztral miniszter most szabadul ki a bortonbol - egy olyan miniszter, aki 2 ev szabadsagvesztest kapott, mert letagadta, hogy gyorshajtasert megbuntettek/ vagy azt mondta, nem o vezetett/, vagy valami hasonlo. Ezert 2 ev jart.

Tehat meg egyszer: Magyarorszag a lehetosegek tarhaza, tehat befejezem a minuszoskodast :)))


Azert ez meg idefer, akinek van kedve, olvassa el ezt a nagyszeru cikket
remek osszefoglalas Pataki Ferenc szocialpszichologustol:







No comments: