Friday, May 28, 2010

26 perc izgalom - avagy: Repjegy, 2.resz, na meg a raadas

EEEES KEDVES HALLGATOINK, IME A JO HIR:

Ma, pontosan 26 perc alatt reggel 9 ora korul sikerult attetetni es kifizetni David repjegyet!

Nem volt "hivom a Britisht", nem volt "az utasnak kell szemelyesen jelentkeznie", nem volt a "nem fogadjuk el a hitelkartyajat", es semmi, semmi baj nem volt, csak a szokasos rutinkerdesek, egy kis zenebona, egy kis varakozas, mig atment a penz, es mar le is telt a ropke fel oracska.

Sot, 2 oraval kesobb a kedves holgy vissza is hivott, hogy megneznem-e az emailjeimet, mert atkuldtek az ujra kibocsatott elektronikus jegyet. Megneztem, atjott, a 'majdnem-hazaindulas' elott - repjegy lejarta elott HAT ORAVAL !!!!!!!!!!!


Annyira orultem, hogy a holgynek vagy tizszer megkoszontem nevetve, es o is visszanevetett, hogy "my pleasure, Szilvia" !

Tobbek kozott azert is orultunk ennyire, mivel ha ezt nem sikerult volna, David orokre ott marad a hataron - ugyanis Ausztralia nem enged be returjeggyel nem rendelkezo latogatokat.

Rovid kiterovel megjegyeznem, hogy szegeny Davidot most is leakasztottak a vamon, mint amikor ide erkezett marciusban. Most 2 oran at "fogva" tartottak, kerdezgettek. Majd felhivtak Zolit es kifaggatak Davidrol, dolgozik-e ideat, dolgozni szandekszik-e Ujzin (4napig??), mit keres ott, mit keres itt... Vegulis annak fenyeben, amennyi "zrit" elkovettek mar magyarok ezen a felteken, nincs csodalkoznivalo.... fiatal, egyedulallo, egy kezipoggyasszal, keves penzzel, keso esti jarattal.. igen, a vamosok sem hulyek,, visszaforditottak mar par embert a hatarrol....

Aztan valamikor hajnalban kiengedtek (este 11 ora helyett), termeszetesen jol van :O)))
Sos thetazunk ezen!!!

Minden jo, ha a vege jo, es bizzunk benne, hogy ez igy is marad !!!!

Oh, yeah - ahogy Csabi Bence mondana :-)))))

No comments: