Tuesday, November 17, 2009

Uj biznicbe kezdtem :-)

Elszantam magam es beleptem egy network marketing rendszerbe. Meglepodtem, mikor utananeztem par dolognak (mindig utananezek, tobbszorosen) es kiderult szamomra (lehet, hogy mas szamara nem annyira) teljes ujdonsagkent, hogy letezik egy olyan elnevezes: "Vonzas Marketing". Vegulis, ha van Vonzas Torvenye, miert ne lenne marketingje? Haha.

Tulajdonkeppen egy elektronikus konyvtarrol van szo HD (magas felbontasu) minosegben, 24 orabas hozzaferessel. Elerhetok benne videok, audio hanganyagok, blog, e-konyvek, cikkek, letoltheto fajlok mindenfele temakorben (gyermeknevelestol partnerkapcsolaton at uzetfejlesztesig) a legsikeresebb szerzoktol, trenerektol, eloadoktol.
Aki ismeri Brian Tracy vagy pl. Robert T. Kiyosaki (Gazdag Papa, SzegenyPapa), esetleg Mark Victor Hansen nevet (Eroleves a leleknek), nagyjabol kepben lehet, milyen szakertok altal tamogatott ez a project.
Weboldalukon tobb, mint 400 anyag talalhato, havi 30-60 ujdonsaggal, ezen kivul aki akar, folyamatos webinariumokat, treningeket hallgathat/lathat. Letrehozhato sajat internetes uzlet, raadasul megvan a lehetoseg arra is, hogy a sajat tanulas ne keruljon penzbe :)))

http://www.ilearningglobal.biz/

http://www.ilgincomeopportunity.com/

Engem az elektronikus uton hozzaferheto tanulasi lehetosegen (a hosszutavu terveimhez tenyleg pont ez hianyzott! Ugye, a Vonzas Torvenye? :)) kivul az uzleti lehetosege is megfogott, arrol nem is beszelve, hogy micsoda fejlodesi tendenciat mutat. Az ILG pl. hamarosan mar iPhone-on is elerheto.. Jezus, hol tarthat majd a technologia mire Bence 20 eves lesz??? Felkotom a gatyat :)) Az internet pedig bamulatos, siman "bevonzom" a hasonlo gondolkodasu embereket :-)

Brian Tracy munkassagarol par szo:
Brian Tracy elveit több mint 400.000 cég alkalmazza a világon, sokan közülük a Fortune 500-ban is szerepelnek (a világ 500 legnagyobb vállalatai). A gyakorlati értékesítés területén is kiváló. Nagy nemzetközi cégek kérik fel konzulens- ként egy-egy projektre. Eddigi egyik legjelentõsebb munkája volt a Suzuki kanadai és Észak-Amerikai piacokon történt bevezetése. A japánok ezt nyilatkozták róla:
"…még soha nem láttunk egyetlen embert vagy szervezetet sem ilyen gyorsan elindulni, és ilyen rövid idõ alatt ennyi jármûvet eladni!!!"
Ez az ember kilepett az iskolabol erettsegi elott, hogy felfedezze a vilagot.. tobb, mint 80 orszagban jart. Mivel nem kapott munkat, nekiallt tanulmanyozni, mitol sikeresek a kereskedok. 25 evesen mar 95 embert iranyitott. 30 evesen visszault az iskolapadba.....


A Gazdag Papa Szegeny Papat ismeritek? Itt egy kis konyvajanlo, bar mar nem uj a konyv:
"Ez a könyv - lerombolja a mítoszt, miszerint a magas jövedelem az egyetlen út a gazdagsághoz, - megmutatja, miért nem várhatjuk az iskolarendszertől, hogy megtanítsa a gyerekeket bánni a pénzzel, - elmondja, mit tanítsunk meg gyermekeinknek a pénzről, hogy jobban érvényesüljenek az életben, mint mi."

"Tanulj a szakertoktol - egy elet nem eleg mindent megtanulni" - Brian Tracy

No comments: