Wednesday, November 18, 2009

Ejszakak es nappalok

Lassan skizo allapotba kerulok, vagy pedig minimum 2 kellene belolem - holott neha 1 is sokk :))
Ha lesz idom (kozben csak MOST van) kene tanulnom egy kis time managementet, pardon, idogazdalkodast... annak ugyanis szukeben vagyok - habar elmeletben tudom (es az NLP-bol peldaul), hogy a folytonos rohanas/idohiany is egyfajta felelembol ered, na meg az EGO muve...
de ebben a kaoszban neha bizony hiaba az elmeleti tudas.. maradnak a lelegzetvetelek es a 3x30 mp-es levegobenttartas (koszi, Kata :-)) es meg ezzel sem vagyok kint a vizbol neha :((

Szoval nappal itt a porges (halisten ma Paola ismet kisegitett) de az ejszakai melotol es szocialis elettol teljesen padlon leszek lassan. Na nem is csak ez a bibi.

Bencenek remalmai vannak, de olyan durvan, hogy lassan minden ejjel - ejfel elott - 20 percet uvolt, a szivem megszakad, fogom, kozben ordit, hogy "anya fogo" (fogjal) de mintha eszre se venne, hogy ott vagyok, holott latszolag fent van (iszik, pisil, kijovunk a nappaliba, stb.)

Olvastam, hogy nem szabad felebreszteni a remalmos gyereket - szerintunk ebren van, bar Lacko szerint nem is biztos, hogy almodik, mindenesetre o mondja, mit akar.

Azt is tudjuk, hogy jon a Csunya Bacsi es beleharap a hataba. Mondja ezt nappal - ejjel csak ordit sirva :((

Ma el akartam menni egy homeopatias rendelesre, de lemondtam vegul. Van, aki szerint az eloszor felerositi a tuneteket... vegul vettem egy gyogynovenykivonatot rossz alvasra, amit meg nem akar persze lenyelni. Most talan segit,felalomban beletukmaltam egy kicsit.

Varom Phongot, mint a messiast, hogy jojjon vissza Azsiabol, remelem, tud segiteni!?!

Van valakinek hasonlo tapasztalata es/vagy megoldasa?? Minden erdekel.

3 comments:

Edina said...

Nekem az indiai kislanyomnak voltak remalmai, minden ejjel szegeny uvoltott, de ott komoly problemak voltak a hatterben (amirol mar egyszer meseltem is), szoval nem tudom Bencenel miert lehet. Az uj tanitvanyom pszichologus, majd probalok nala is erdeklodni, hatha van vmi otlete. Puszi Bencenek!

Anonymous said...

Szia,

Allitolag a Viburcol homeopatias kup nyugtato hatasu. Ezzel segitheti a jobb alvast.

Szia

Agi

Unknown said...

Koszonom a hozzaszolasokat, igyexunk enyhiteni a korulmenyeket es kitartunk,, nemsoka visszakapom a Gyogyito Mesek cimu konyvemet, abban is bizunk :-)