Friday, November 6, 2009

Randi a Belvarosban

Ahha, regota nem volt mar ilyen,, miota Anyus meglepett.. :))
Ma jott Paola, mi pedig Lackoval leleceltunk este kettesben a nagy Sydney-be, befele!!!
Mentunk par kort - hogy kozmopolitanak erezhessem magam :)))) - vegul kikotottunk a Darling Harbour NARITA nevu Japan ettermeben.

Egy pillanatra nosztalgiaztunk, hogy nemreg (julius kozepen) magan, Naritan jartunk (vagy Naritaban?), vagy a Narita Repteren, ahonnan aztan ugye nem jutottunk el Tokioba.. szoval rovid megemlekezes utan oromkodtunk egyet azon, hogy itt legalabb beszelnek angolul, sot, hitelkartyat is elfogad az etterem! :O) Egy isteni sashimi - sushi es egyeb herkentyus vacsi utan most itt vagyok egy percre, mig lejon a legujabb Szuletett Felesegek :-)

Paola nagyon elegedett Bencevel, nagyon jolneveltnek tartja es erdekes modon Bence is elfogadta Ot az elso perctol!! :)) Ok elottunk mentek el a jatszoterre vagy masfel orara, aztan siman ment a vacsi, furdetes es altatas nelkulunk is, hurra :) Benoke durmol, mint egy Kisangyal!

Api, ha nemsoka jottok, mar le van zsirozva az esti Bencevigyazas, megyunk majd egyutt is kajalni!! :O)) Paola kicsit banta, hogy nem tud velunk jonni Magyarorszagra decemberben, de aztan megallapitotta, hogy ugysem szereti a telet - habar sosem latott meg havat, es szivesen megnezne milyen is a feher Karacsony (remeljuk, lesz!!!).

Marika, Sanyi es Anyus: Bence ma arrol meselt sokat, milyen is volt, mikor Bkeszin hintazott a nappaliban!!! Mondtam neki, mar csak par het es repulunk Hozzatok!!! :)))

Mai sztorim vege: ahogy visszamentunk a belvarosi parkolohazba, eszrevettuk, hogy kulon felfestes es hely van a hibrid autok reszere - nyilvan ez is egyfajta figyelemfelhivas a kornyezetvedelem erdekeben!

No comments: