Friday, November 6, 2009

Aprosagok

1. Feltoltottem a kepeket az oktober 26-i Gyermekfesztivalrol es az azt koveto Andras-szulinapi-bulirol. Sajnos utobbiak nem annyira jo fotok, de a buli nagyon jo volt es megismerkedtunk Csabi Bernivel - kedves Csa'bi Csalad Otthon, ismertek bajai rokonsagot?

2. Az Uj Hajam is itt lesz (kisertetiesen hasonlit az elozohoz, bar jobb a szine es a fazonja), ha a Kabelbarat felebred es elovarazsolja a foto-computer kozti zsinort az asztal alatti rengetegbol..

3. Ma azon gondolkodtam (mig be voltam ragadva egy felhajtosavba reggel), hogy miert nem halad a forgalom? Otthon elofordulhat-e, hogy 4 savos uton 2 sav all dugot kepezve, es mellette masik ket sav teljesen ures? Epping road, 9.30, lehetne haladni - ha....

4. Meg egy kozlekedessel kapcsolatos: 60as tablanal, ahol sebessegmero kamera van, miert kell 38cal menni rendszeresen?

5. Ja, es egy raadas a temahoz: a minap elfogtak egy lanyt az egyik varosban. Autot akart lopni, de a helyszinen derult ki, nem tud manualis gepjarmuvet vezetni. Igy jar, aki automatan tanul.

6. Kedden MELBOURNE CUP (Kupa) volt. Es mellesleg 40 fok. Hornsbyban (kicsit tavolabb a parttol 45 fok volt du. fel otkor, mikor elugrottam a "Nagyfiamert" es "Kislanyomert").

Ez A Nagy Loverseny Nap es ilyenkor Sydney-ben is felbolydul az elet.

Lackoek cege (hasonloan a tobbihez) delben abbahagyta a melot, es kimentek szepen Coogee beachre ebedelni, futamot nezni.

De Lacko kaja utan lelepett es velunk beachelt - akkor kb. 50 fok volt a napon; egy meleg nyari nap, csak meg tavasz van!?

Erzes (a "feeling"): 'kalyha elott allok 1 centire'. Kifejezetten egett a labunk alatt a talaj!!!

A Kupara feloltozott Holgyeknek nem volt gondjuk a most divatos extra magas sarku cipokben, max. a jarassal - itt ugyanis a Futam napjan mindenki puccba vagja magat, mintha balban lenne az egesz varos.

7. Szerencse a szerencsetlensegben !??! Masnapra - kisebb vihar utan - a homerseklet elerte a 19-21 fokot. Hurra. Jol esett. Aznap.

No comments: