Thursday, May 28, 2009

Hétvégék és ami közötte van

Ott tartottam, hogy múlt 7végén Hévízen és a Balcsin jártunk. Muszáj fényképes bizonyítékokat készítenem az utókor számára, különben elfelejtem, mennyi minden történik velünk :)))))
Most csütörtök, este megyünk a Zöld Pardonba, koncertre.
Tegnap együtt töltöttük a napot Anitáékkal, őt szintén '91 óta ismerem, egy napon kezdtünk a Toshibánál.. Az Ikrekkel végülis nem sikerült találkozni, de nemsokára bepótoljuk.
Kedden fogorvosnál voltam, Ági szerintem pl. szépségkirálynőnek is készülhetett volna, de ő inkább ezt a hivatást választotta, én pedig hű vagyok hozzá vagy 15 éve.. azóta járok hozzá, mióta pályafutását megkezdte (egyébként egyidősek vagyunk), mindenkinek ajánlom!!!! (a Blahanal dolgozik). Egy gyors(?) gyökértömés után taliztam a fél családommal, majd kimentünk a reptérre a Sydney-ből érkező csomagunkért, aztán Tibivel a megrendelt könyvekért (Amy, hozom!), végül megnéztük az Angyalok és Démonokat.
Nagyon tetszett - ezt a könyvet sajna nem olvastam -, a film maga pörgősebb volt, mint a Da Vinci kód, izgalmas érdekes cselekmény, csavaros véggel.
Holnaptól hétfőig Szegeden Családozunk :)) Kedden este Tündéhez megyünk Krisszel és Bennel pár napra, talán csütörtökig, és a következő hétvégét Prágában fogjuk tölteni, Aysel esküvőjére megyek - ő Sydney-ben volt az osztálytársam kb. 4 éve, a mindjárt-férjével együtt, jó lesz újra látni őket :O) Na, hirtelen ennyi, nem tudom, mikor jövök legközelebb, addig is sziasztokk :))

5 comments:

Anonymous said...

Halihó!

Összefuthanánk :)

Üdv.:Bandika

Unknown said...

Fussunk..

Anonymous said...

Sorry....Mindig sikerül benézni, hogy ki írta a kommentet. Lackónak szerettem volna küldeni ;)

Üdv:Bandika

Unknown said...

TUDJA :)

Anonymous said...

OK, én még mindig a régi helyen vagyok :) reggeltől estig :(
Lacinál megvan a telefonszámom.