Friday, May 8, 2009

Rendezkedunk...

Sziasztok,

az elozo bejegyzesem annyira kaotikus lett a kepekkel, es annyira nem birtam megcsinalni ugy, ahogy akartam, hogy minden igy maradt vegul :))

Ehhez hozzajott, hogy tulleptuk a letoltesi keretet, ugyhogy be vagyunk lassitva, plane nem birok a kepekkel sakkozni.

Jelenleg pentek reggel van: mindjart indulas az oviba - erre Bence napok ota felvett egy jo szokast: van, hogy 9-ig alszik :) De nem ma! Fel kilenckor sipirc! Aztan el kell ugranunk Sydney masik oldalara /kb.60 km/ elintezni valamit, utana haza, kapunk ultra konnyu borondoket Sanyitol, majd vissza Dee Whyba /ahova mindjart, reggel 10-re megyek csontkovacshoz, ovi alatt/ Phongtol elbucsuzni, majd Adameknal egy vacsi, aztan haza es csomi :)))

Holnap Orsikaekkal sutogetunk, aztan mar csak vasarnap delelott, es uzsgyi! Vasarnap reggel Bencet valahogy le fogjuk farasztani, mert egyelore fogalmam nincs, hogy fogjuk atveszelni a du 4-este 9ig tarto /altalaban rohangalos/ idoszakot.. ja, 15.50kor indul a repulo.. ejszaka kozepen egy Singapuri stop... aztan hajnalban, Frankfurtban nem lesz gond, allunk 3,5 orat, majd megkergetem :)))))) Na de meg addig visszajovok!!!! CIAOOOO!!!!

No comments: