Saturday, May 2, 2009

Test-Lelek-Szellem Fesztival


Pontosabban: Mind Body Spirit Festivalon jartunk: http://www.mbsfestival.com.au/

Ismet remek szombat delutant toltottunk a Darling Harbourban Amyval - s ezuttal Anyu is csatlakozott, hogy magunkba szippantsuk a rengeteg "felemelo informaciot" :-)

Most megint tele vagyunk pozitiv energiaval es elmenyekkel - mindenki mosolygott -, plusz remek dolgokat lattunk.

Volt tobbek kozott: ruha, cipo, ekszerek, kristalyok, olajok, csontkovacsok, NLP, eletvezetes, kineziologia, gyogynovenyes es aromaterapias kozmetikumok, reiki, fulgyertya, aldas-adas, talpmasszazs, arcelemzes, iriszdiagnosztika, aurafotozas, tea arusok, saman-sator, tarot-, angyalkartya joslas, aurasoma.. minden, ami az egesz-seget es a harmoniat szolgalja.

Ami legjobban tetszett:
- MBT cipok: az anti-cipok http://www.swissmasai.com.au/
- masszazs-rendszer: tobb sebessegu keszlet, cipon at is erosen talpmassziroz!
- egy kemeny szivacs, amin allhatsz, ha muszaj sokaig, egyhelyben
- gezruha koltemenyek, tul.kepp kulonbozo szinu kis anyagdarabok kreativan osszekombinalva
- opp: es az alternativ, otujjas cipo! http://www.vibramfivefingers.com/

Es ami nem: felalltam a csontkovacs merlegere es kiderult, hogy csunyan jobbra/le huz a testem /ok,ezt tudom, es neha igyexem is korrigalni, bar nyilvanvaloan nem segitett/, ezen kivul 4kilo kulonbseggel nehezedek a ket labamra; hiaba, 3 eve csak jobboldalon cipelem Bencet /de miert?/. Hat meglatszik. Most jarhatok kovacsolni, ha nem akarok csunyan meggorbulni. Plusz torna. Lustasag nem opcio :))

Osszessegeben elmondhatjuk, hogy 'csak' ket dolog hianyzott, amire majd legkozelebb jobban odafigyelunk: egy tomott penztarca es meg minimum egy fel nap :o))

No comments: