Monday, May 18, 2009

A Vonzas Torvenye

Amikor kerdeztek tolem, mi lesz a program itthon, azt feleltem: talalkozni fogunk a megfelelo emberekkel, a megfelelo idoben. Talalkozni fogunk a Csaladdal, a Baratokkal es Mindenkivel, akivel kolcsonosen epithetjuk egymas eletet. Nos, elindultunk ezen az Uton...

A Vonzas Torvenyerol, avagy A Titokrol meg nem irtam sokat, es most sem fogok, helyettem jobb megnezni a filmet es olvasni a konyvet, vagy egyszeruen csak alkalmazni :))

Ugy tapasztalom, hogy soxor felreertes lengi korul A Titok mondanivalojat. Nem, nem arrol van szo, hogy bevonzzuk a lotto otost, vagy: naugye, megsem. Aki ebben gondolkodik: gondolja ujra.

Hogy milyen az elet Magyarorszagon? Ez a kerdes kb.annyira nem helyen valo, mint a "mikor kezdjuk el fegyelmezni a kisgyermekunket" kerdes. Elso kerdesre: kinek, milyen; masodik kerdesre: peldamutatas a valasz. Hogy fugg ez a ket dolog ossze? Egyszeru. A Vonzas Torvenye.

Pozitiv gondolkodas, beszed, es cselekedetek hasonlo rezgest vonzanak be. A bevonzas lehet informacio, szemely, tortenes.

Mi az elmult napokban olyan emberekkel talalkoztunk, akik tudjak elvezni az eletuket es a korulmenyeik megteremteseben tudatos szerepet jatszanak. Orom egyutt lenni veluk, mert roluk sugarzik az Elet, a Termeszet szeretete, a Harmonia. Ok azok, akik akarva-akaratlanul peldat mutatnak embertarsaiknak.

Az ertekek itt vannak a szemunk elott - csak eszre kell/ene/ vennunk oket.

1 comment:

Moki & Rudi said...

Rovid, tomor es velos beszamolo! Koszonom szepen! Tetszett!
Pusssz! Moniek