Saturday, May 9, 2009

Indulas elotti helyzetjelentes - Anyus bucsubulijaval

Szinte hihetetlen, de indulas elott EGY nappal becsomagoltunk :-)))

Ma delelott meg nem lattunk ki a kaoszbol, de delre urra lettunk rajta, pont, mire Amyek megjottek. Aztan 3kor kinyargaltunk Coogee-ra, de tok elfelejtettem, hogy "ilyenkor mindenki a beachre megy"/ahogy Lacko felhomalyositott/, es a part fele jooo nagy dugoba keveredtunk. Jut eszembe, most hallottuk, hogy Bondi-on uj magyar etterem nyilt, a Kemennyel szemben - hatha valaki orul ennek az infonak! :-)

A sutogetes remek volt, Orsika es Lala Fohazigazdaskodtak, isteni fincsi rakot, husit, salikat ettunk, mindent, mi szem-szajnak ingere :)) Az ido nagyon kellemes volt, a Tarsasag ugyszinten, koszonjuk a reszvetelt!

Holnap delelott ropke bevasarlas, maradek cumok elpakolasa, es delben irany a repter. A jarat 15.50kor indul, ejjeli Singapore-i leszallassal, hajnali Frankfurt, es hetfo delben ripsz-ropsz Ferihegyen vagyunk :)))

Udv Ratok, legkozelebbi bejelentkezesemig, a Fold tuloldalarol !!! :-)

Ui: hadd fenyezzem Katat meg egy kicsit /a tudta nelkul/, annnnnyira jo erzeke van ehhez a One Brain modszerhez, hogy elkepeszto; abszolut erthetoen es egyszeruen ravilagit, ami vegulis mindennek az alapja, csak SOXOR elfelejtkezunk rola: ha barmi, BARMI bajunk van a kulvilaggal, akkor itt az ido, hogy magunkba nezzunk /raadasul 1 perc alatt felvazolja a problemat/ - mert ez mind jelzes arra, hogy van ott valami megoldando belul. Valami, ami nem rossz es nem jo, hanem megtapasztalni valo. Mert ezt az utat vallaltuk fel :-)

No comments: