Tuesday, May 12, 2009

Torokbalint, Magyarorszag

Ujabb helyzetjelentes: Szerencsesen megerkeztunk!

A repuloutunk - a rengeteg ebed, vacsora, reggeli, tizorai es uzsonna ellenere is - nagyon kellemes volt, habar azert nem bantuk volna, ha nem utazunk 25 oracskat :))
Viszont nem volt legorveny, tudtunk aludni, Bence egyaltalan nem (!!) szaladgalt, nem volt semmi nagy cirkusz - holott arra keszultem, hogy nehez lesz az indulas (du.4) es alvasido (8-9 ora) kozotti par ora.
A Qantas is kellemes csalodast nyujott. Singapore-ban vesztegeltunk egy orat, mert valaki rosszul lett, de inkabb ott, mint vissza kellett volna fordulni - mondta a kapitany, es milyen igaza volt :-)
Frankfurtba hajnali 6 ora helyett fel 8ra ereztunk, 14 fok, esett, gondoltuk, hogy lesz ebbol jo ido... De Budapesten kb. 28 fok vart es a Fel Csalad !! Juhuuu, kattogtak a gepek, megerkeztunk, mint filmsztarok hahaha!
Bencet a Csabi Papaek es a Nagy Papaek - Mamaek is elfoglaltak, este meg a Cora-ba is elugrottunk bevasarolni, ugyhogy kepzeljetek el, amire en almomban se gondoltam volna: Bence este fel 10kor aludt el, en kicsivel kesobb, majd reggel 6-ig szunyaltunk, mint a bunda. Szerintem jetlegnek nyoma se lesz, ennyi volt az atallas!
(de azert nap kozben alhatna egy picit... :))
Magyar mobilom deltol lesz. Legyszi dobjatok at a szamotokat emilben es en is igy teszek majd :)
Programszervezes most kezdodik, eljen a nyar, mindenkinek sok puszx!
Fotokkal kesobb jovok...

No comments: