Monday, May 25, 2009

2 het tomor elmenybeszamoloja

Ott tartottam, hogy megjottunk, es nem volt atallasi gondunk - minden jobban ment, mint ahogy gondoltam. Elso par nap Gizimamat, a csaladot, illetve a csaladi cicust szorakoztattuk, korulneztunk a kornyeken, es baratokkal talalkoztunk.
Mult hetvegen Szadan voltunk, lovasnapon, tulajdonkeppen a Barany-Tanyan, amit Istvan, egykori fonokom uzemel es szervez abszolut sikerrel! Raadasul ott voltak azok az exkollegaim is, akik sokkal tobb, mint kollegak tizen-majdnem-huszeve, az "osidokbol". Remek volt a hangulat :o)
Vasarnap egesz napos Allatkerti program volt Jucival, nagyon elveztuk, bar Bence teljesen lemerevedett elefant eteteskor, gondolom, a ket orias orrmany hatasara :-) Mindenesetre az allatkert nagyon szep, a bibi csak annyi volt, hogy bekapta a szoknyamat egy kecske!
Elso hetunk gyorsan elszaladt, masodik detto, elkepeszto, hogy mar ketto letelt! Nem szervezem magam halalra, mondjuk nem is baj, mert 3-5 orakat alszom, Anyu vigyaz Bencere sokat, mig en lelepek estenkent cimbizni :)
Meglatogattuk Benjamint, Emeset es Kriszt is, de fotoim meg nincsenek roluk, sebaj, visszamegyunk meg, es ezt vegyetek fenyegetesnek :-)) Jovunk Bobivel, mire a Baby erkezik!
Tegnap es tegnapelott hirtelen felindulasbol (ezazzzz!!) Hevizre mentunk Tibiekkel es Gergovel, illetve visszafele beugrottunk egy hekkre es kolbaszra Badacsonyba, majd egy fagyira Balatonfuredre. Gyonyoruen megcsinaltak Furedet (is), regen is imadtam, most is szuper volt!
Mar alig varom, hogy Lacko megjojjon, lesz kirandulnivalonk!!! :o)))))

ui: az itthoni helyzet meglatasat kerdeztek paran, ket het tavlatabol csak par dolgot tudok hozzaszolni a temahoz: az emberek az utcan mindenhol mobiloznak, dugok vannak a varosban, bkv tomve /abszolut atadjak a helyet, most, hogy kisgyerekkel maszkalok, nem volt rossz tapasztalatom (7es busz vonala, 4-6os villamos, Keleti pu,Vigszinhaz,Zuglo,stb)/, bevasarlokozpontok dugig, aluljarok szokasos, valasztek a plazakban ultrabrutal mennyisegben, wellness szallodak, elmenyparkok epulnek szepszammal, Heviz tele nemet turistaval, Balaton hangulatos, fizetes-ar-aranyhoz nemtok hozzaszolni, dragasagnak tunik, de reg volt mar itt munkaberem (atszamolva Sydneyhez kepest ugyanolyan az etel-ital ar, dehat ez csaloka), viszont nemsokkal kerult tobbe ez a hetvege Bencevel a Balcsin, mint pl. 9 eve kettesben egy hasonlo kiruccanas. A burokracia oli meg ezt az orszagot, mar latom, lesz 1-2 meccsem nehany hivatallal, az OTPvel kezdve. Ujsagot nem olvasok, tevet nem nezek, ertekes idomet elvezetesen toltom.

No comments: