Monday, January 31, 2011

Budapest-Szeged

A penteki buli remekul sikerult :-) Azon kivul, hogy a Holgyek mindig kapnak viragot egy Igazi Uriembertol, nagyon fincsiket ettunk es istenien szorakoztunk :O) Koszi Nektek Fiuk es Lanyok, hogy a kedvemert eljottetek (Juditka, hianyoztal, jobbulast!!) es annyit nevettunk - mint mindig Veletek!!! A Szent Jupat tovabbra is a kedvencek koze tartozik. Nagyon elegedettek voltunk az etelekkel - legalabbis en a vaslapon sult kecskesajtommal paradicsomos rizsestol es rukola salataval, illetve a korulottem ulok sult lazacaval rizlingszoszban :)
Valojaban a hangyas rostelyos krumplijaival is, sot, a mezes palesszal is, bar a bodzapalinka nem jott annyira be, de osszessegeben volt moka, kacagas, remelem, hamarosan ujra talalkozunk, kicsit melegebb korulmenyek kozott. Istvan, varjuk a lovastabort nemsokara es ezer kosz a Galans Lovagoknak mindenert :O))



Tegnap (szombat) megjottunk Szegedre, de elotte felvettuk a Fiukat a Ferihegyen. Mindenki jol van, ma kellemesen telt a vasarnap. A fiuk csuszkaltak kicsit a havon, sot, Szabi korizas kozben megszankoztatta Bencet, akinek a sebessegtol lobogott volna a haja, ha kilogott volna a sapek alol :))

A magyarorszagi kepeket itt talalhatjatok megspekelve Lackoek brusszeli kepsorozataval:



No comments: