Thursday, January 20, 2011

Torokbalintrol jelentkezem

Szoval megerkeztunk :)

A repulout remek volt, Szingapurban alltunk kb. 2 orat-vagy egyet? elropult az ido ejjel, mert Bencevel mozgojardaztunk, haha, ket alvas kozott,,, Londonban pedig 2,5 oras varakozas volt, ott atbuszoztunk a masik terminalra es cirkulaltunk korbe-korbe.

Oppa, irhatnek ekezeteket is?? :))

Tehát, vicces volt, mert megint rovidnadrágban (polóban és az ötujjas cipőben) érkeztem Európába és Londonban még nem volt nálam extra ruha (nem is tudtam volna cipelni többet), ugyhogy a busz-repülő közötti kis távolság alatt éreztem, hogy kint 2 fok volt :))) Bence is, csak ő nem fázott. Ezek a Csábi-fiúk sosem fáznak!

Az út elején jól jött az öt lábujj és a cipő, ami valójában sportoláshoz való: elvesztettünk egy kézipoggyászt, és az utolsó perceinkben rohangáltunk ide-oda, de meglett. Jó kis izomlázam van a futástól, haha.

Bence nagyon istenien bírta az utat, semmi nyafogás, semmi macera. Álom volt, még csak nem is rázkódott a gép, talán kis göröngyös részek voltak, de semmi rázkódás.

Az érkezés remek volt, most Törökbálinton vagyunk.
Tegnap bevásároltunk meleg holmit Bencének, és este 7 órakor lefeküdtünk. Zéró átállási probléma.

Ma napközben Emesééknél voltunk Zsuzsával (köszi a vendéglátást!!), jó volt találkozni!!
Kiváncsian várjuk a fejleményeket, Zsuzsával hol talizunk legközelebb?? (Sydney? Hobart?) :))

Delután fogorvosnál voltunk, a várva-várt alkalom :)) Kiderült, hogy nincs akkora baj, mint gondoltam, és olcsón és gyorsan megúszom, szárnyalok az örömtől!!! Most kaptam 2 ideiglenes gyógytömést, jövő héten folyt köv.

Bence fogai kifogástalanok, ennek meg pláne örülünk, juhuuuu !!! Arany gyermek, csilivili fogakkal, tiszta Apja :o))))

No comments: