Monday, January 17, 2011

Rovid hirek, mielott lelepunk Europaba



Latogatas

Eloszor is Orok Halam, amiert igy alakult!
Par hete nagggggyon haza szerettem volna menni erre tessek, ma indulunk :O))))
Alig varom mar a
- csaladot
- baratokat
- fogorvost (igen, barmilyen hihetetlen is)
- gyerekjatekok vasarlasat!


Idojaras

Masodszor is, otthon kitavaszodott, hallom :)) Na itt meg (szamomra) rettenet hoseg van, holott igazsag szerint nem volt meg 47 fok nagyon ezen a nyaron, ahogy idonkent szokott....
mindenesetre a legkondiert is halat adok, ugyhogy jo lesz egy kis hidegbe kerulni, aztan persze biztos jo lesz visszajonni a melegbe is hehe :)


Enni a repulon es a repulogeptereken

Az utazasra jol felkeszultunk, most kivetelesen elteszek egy csomo kajat (es ha jol emlekszem, szabad is), mert szinte biztos vagyok abban, hogy Bence nem fogja megenni a repulos kajat, ugyhogy lesz nalunk vegemite, vaj, kenyer, joghurt, es kulonbozo egeszseges ragcsalni valok.

Mivel csak bio, allat-mentes eteleket ehetek, igy bevasaroltam azokbol is, Bence is eszi :)
Egyebkent altalanos vegetarianus etelt kertem a repcsin, nekem szokott izleni :)

A majtisztito kurank meg 5 napig tart, ugyhogy az otthonletunk elejen is zoldsegeken/ gyumolcsokon, gabonan fogok elni, de nagyon jol erzem magam, szeretem, ugyhogy lehet, igy maradok megint :))


Bucsuvacsi otthonos-modra

Tegnap este Fridaval es Adammal indulas elotti vacsizni voltunk, Newtown-ban, egy vegetarianus etteremben. Uramatyam, mennyi etelt adtak! Nagyon finom volt minden. Csak az eloetelen osztoztunk, de azert belekontarkodtunk(tam) mindenki tanyerjaba ;-)
Lacko egy oriasi zoldseg levest evett, en hal-szeruen elkeszitett tofut csirakkal, Adam nemistudommit, de jo volt, Fridae szinten :)
Ettunk deszertnek mangopudingot, tofujegkremmel, teljesen jo vaniliajegkrem ize volt :)

Az erdekesseg szamunkra az volt, mikor megkerdezte a holgy, el akarjuk-e vinni a maradekot (mindig megkerdezik, es mindig elvisszuk), akkor Frida mellett megallt a no es kb. mintha otthon lennenk, bekanalazta a muanyag edenykebe az etelmaradekokat, mindegyik tanyerbol. Kozben melle is ment, meg majd orrba verte Fridat, de ez ot nem zavarta. Hat nem semmi, ilyet keves helyen lattunk meg, dehat csaladi hangulat volt :))

Hazafele megalltunk meg Manly Beachen este 10 ora korul, gyonyoru ido volt (vegre nem dogmeleg, bar nagyon paras) es setaltunk, dumcsiztunk egy orat. Tokeletes este volt :)))


Theta

Akit erdekel a technika, van barmi problemaja (penz, kapcsolat, egeszseg, vagy csak ki akar szakadni a nagy budos magyar negativizmusbol, mar bocs, biztos nem mindenki van benne), az nyugodtan szoljon.
Egyebkent a hazamenetelemtol fuggetlenul a biznic mukodik, ez a legszebb az egeszben :))



1 comment:

Unknown said...

Jó utat Nektek! Vigyázzatok magatokra!