Friday, January 7, 2011

Ajanlom magunkat



Ime a remekmuvunk:


Nem a reklam helye - akkor mar nagyon reg feltehettem volna -,viszont annyira szep, hogy muszaj megmutatni :))

A tartalom az en munkam, a tobbi Lacko erdeme! Koszi, Bobi, szuper vagy!!!! :O))

Sokat formaltuk, alakitgattuk az elmult evben... az idok folyaman meg bovulni fog az e-konyveimmel, webshoppal, az ev masodik feleben a tanfolyamokkal, videokkal es tovabbi blogbejegyzesekkel, teljes magyar nyelven is, de ebben a pillanatban ez a legmegfelelobb formatum :))

Koszi Moni a visszajelzest, olyan szepet irtal, hogy majdnem sirtam :)) Lacko nemsokara felteszi :-) Nagyon ugyesek voltunk, adjunk egy "virtualis vallon veregetest" magunknak :)) Orulok, hogy minden "varazsutesszeruen" megvaltozott !!!!

Ezert is fogom tanitani ezt a modszert hamarosan :-)

Hajra Gyerekek es Hajra Szulok, akik erzik es tudjak: VAN valasztasuk!

Legyen szo egeszsegrol, joletrol, boldogsagrol, uzletrol, kapcsolatokrol - barmirol, amin szeretnenk valtoztatni es jobba tenni.
Az Elet barmelyik teruleten.


Nincs problema, csak MEGOLDASRA VARO LEHETOSEG.

"Ha hiszel abban, hogy mukodik - 100 %-ig igazad van.
Ha nem hiszel abban, hogy mukodik - 100%-ig igazad van."



1 comment:

Emich Szabolcs said...

Nagyon jó hogy így wordpress formába öntöttétek mindezt és úgy vélem jól meglettek írva a szövegek is.
Egy dolog zavar. Nagyon picik a betűk. Kisebbek az általában megszokottnál, ami egyrészt nehezíti az olvasást, másrészt szembe megy picit a mai trendekkel.
A kicsi betűméret és nem elég szellős elrendezés miatt túlzsúfoltnak tűnnek az oldalak ami nehezíti a pásztázó átfutását az oldalnak - ahogy a legtöbb ember néz és olvas egy oldalt.
Van mindebben persze némi szubjektivitás is, de azért igazolható heatmap/eyetrack és egyéb tesztekkek hogy a legtöbben jobban szeretik a nagyobb bötűket :)

Sok sikert mindenesetre!