Wednesday, May 4, 2011

Ujjaszulettem

Volt egy kis Vilagvege hangulatom a minap, mert beleragadtam valamibe, ami kenyelmes volt :)

Ma olyan bamulatos eloadason voltam, amirol ismet csak szuperlativuszokban tudok beszelni.
Raadasul a vegen /gyakorlaskor/ megszabadultam a hulyesegeimtol es most ujra fokuszalok, Isteni erzes!



Jessie-vel osszeultunk ma is es lehet, hogy a heten kesz lesz a tanfolyam anyagunk! JUHUUU!!!


5-10 eves gyerekek reszere allitjuk ossze a JATEKOS kepessegfejleszto tananyagunkat es 2-3 heten belul inditjuk. Ez egyszeruen ELKEPESZTO! Ahogy az Amerikai ut fel ora alatt osszejott, kb. ugy allnak ossze a dolgaink Jessie-vel. Nem eleg, hogy ugyanugy gondolkodunk, de a celok, tervek tokeletesen megegyeznek: gyerekeket tanitani maskepp gondolkodni, segiteni oket,,, hogy mindannyian, egyutt, pozitiv valtozast hozzunk letre a Jelenben, ergo Jovoben. Meg a kovetkezo evi SAJAT terveink DATUMAI is egyeznek, tamogatva ezaltal a KOZOS tevekenyseget, bamulatos, ma csak kapkodtuk a fejunket mindketten :))


Az, hogy osszejott Balmain-ben - egy Art Centerben - egy helyiseg a gyerekek reszere 'a semmibol' es foleg 3 honapig ingyen megkaptuk (!!!!), es az, hogy en kaptam CSAK UGY (marketing-promocios celokbol) egy 75 dollaros Google hirdetesi vouchert, mar maga egy fonyeremeny, de hogy mar most tetszik az otletunk csomo embernek.. ez Isteni Erzes!!! Egyebkent valoszinuleg lesz kurzusunk Hornsby es Crows Nest kornyeken is.


 Eleve az, hogy a Gyerekek mennyi mindent fognak tanulni/fejlodni/profitalni abbol, amire megtanitjuk oket... egyszeruen FANTASZTIKUS!!! Meg varialunk, hogy hirdessuk meg, mert nem csak egy szuk reteghez akarunk szolni, holott valamilyen szinten az lesz benne, amivel foglalkozunk (onbizalom noveles, onertekeles/onbecsules fejlesztese, elengedni a felelmeket, raebredni sajat magunk szeretetere, masok/magunk tiszteletere, csapatmunka, kommunikacio, kifejezesmodok, mindezt jatekosan!!!) Mivel 


Jessie Art Therapist, magyarul Muveszeti Terapeuta, vagyis festes/rajzolason/szobraszat es hasonlo modszerek kereteben segiti a szemelyiseg rombolo reszeinek lebontasat es ujjaepiteset, nekem pedig itt van az 1 eves Antropozofia (Rudolf Steiner) iskolai tudasom/anyagom (rengeteg kis/nagymotoros mozgasfejlesztes, szenzoros erzekeles, erzekszervek tudatositasa, stb.), illetve az antropozofia utan rogton jott Theta Tudas - ismet hangsulyozom,  ez nem varazslat, feketemagia, stb (haha), hanem pl. hasonlo, mint az Agykontroll (csak melyebbre megy) es mint az NLP, csak gyorsabb es hatekonyabb ;-)




Es kepzeljetek el, hogy 30 ora alatt tobb, mint 100 ember olvasta el az angol nyelvu cikkeimet (na nem 5 perc alatt irtam meg oket..huh, de birom :)), amiket feltolottem egy olyan oldalra, amit 1.) nem ismerek, 2.) azt se tudom, honnan jonnek az olvasok, 3.) megkeresnek emberek a semmibol, hogy imadjak a thetas weboldalamat es az infokat!
Egyebkent szemelyisegfejlesztesrol, gyereknevelesrol, tudatossagrol, kulonlegesnek mondott kepessegek es bizonyitekaikrol, hiperszulokrol, a Matrixrol, Hogy jard a Sajat Utad/Szemelyes Torenetedet...  es hasonlo temakrol irok.


Ma tele vagyok sikerelmenyekkel :))))


Es holnap meg jobb jon!!!


Idaho Falls utan pedig nekikezdunk a Szivarvanygyerekek kurzus oktatasanak, 7-12, 12-16 es 16-21 eves korosztalynak. Ma megkerdezte Jessie, akarom-e vele csinalni, vagy inkabb egyedul tanitanam. Mivel annyira osszhangban vagyunk, mindenkepp elony, ha ketten csinaljuk szerintem, plane, ha minimum 14-16 fos csoportokat tervezunk :) Komolyan mondom, folyamatos megtiszteltetesekben van reszem, Hala az Egnek :)))

No comments: