Tuesday, December 14, 2010

Mi a fenet csinal egy Theta Gyogyito?

Manifesztalos kurzuson

Ujra kurzuson, 2 nap "Teremtes es Boseg" - ezuttal asszisztenskedes.

Jelenleg 22 ember plusz a segedek, mint en :) Ismet tanultam nehany dolgot, ami alapjaiban valtoztatja meg nehanyunk eletet. Ezen kivul teremtettem magamnak 2 aprosagot reggel es delben, amin nem gyoztem csodalkozni :))

Nagyon szeretem es tetszik, hogy a vilag minden tajarol erkeznek emberek, hogy Markkal tanulhassanak. Ma egy nagyon szimpatikus, Mauritius-rol szarmazo holggyel ismerkedtem meg, de Norvegiatol kezdve Hollandian at Magyarorszag is kepviselteti magat, ugyebar :)

Fantasztikus ebbe a csapatba tartozni, olyan "eredmenyeket" erunk el, amik elkepesztok.
Az eredmeny szo itt nem "versenyszellem"-re mutat, hanem gyogyitas, segites, akar nevezhetnem valamilyen szintu "eletvezetesi tanacsadas"-nak is, hiszen gyakorlatilag barmilyen helyzetre tudunk, tudok megoldast kinalni, azonnali valtoztatasokkal.

Semmi mas nem kell hozza, csak a paciens es a segito. Ezek az azonnali valtoztatasok fizikai formaban is realizalodnak.


Izgalmas gyogyulasok

Nev nelkul (ugye nem banjatok) megirok par esetet, aminek a tanuja voltam.
Majd ha tudom, hogy forditsam le ugy, hogy ne legyen tul vad, amit irok, akkor maskepp irom, de ha ugy tetszik, en voltam a jelen esetekben a gyogyito:

- kotohartyagyulladas eltuntetese 1,5 ora alatt
- foginygyulladas+bedagadt, lukteto fej+fejfajas megszuntetese 2 ora alatt
- honapokon at tarto fulzugas kidugulasa kb. 2 ora munkaval
- influenza teljes eltuntetese 24 oran belul ("rendesen 3-4 nap minimum)
- a leegett tenyerem meggyogyitasa 20 perc alatt
- alvasproblemak megszuntetese kisgyermek es felnott eseteben kb. 1 oran belul
- depresszio helyett eletkedv visszaallitasa nehany ora alatt (nehezittet palya a cseteles volt :))
- kreativitas elohozasa egy teljesen mas helyzeten dolgozva, vidamsagot okozva :)
- folyamatos stressz kioldasa nehany kedves ismerosomnel hasonloan rovid ido alatt
- partnerkapcsolati panaszok/onertekelesi problemak/"lelektars"-kerdes kigobozasa, stb.

Van, aki gyogyul (akar pl. rakbol es akar pl. azonnal), van, aki nem.
Vannak, akik egyaltalan nem gyogyulnak, masok nem hisznek benne.
Van aki abban hisz, hogy mindenki meggyogyulhat, kiveve ot.
Vannak akik hisznek es gyogyulnak, valtoznak.
Vannak, akik nem gondolnak semmit, csak valtoztatni akarnak es valtoztatnak.

En azokkal az emberekkel szeretek dolgozni, akik AKARNAK valtoztatni, csak neha fogalmuk nincs rola, hogy hogy, mit es mikent. Akkor itt vagyok, es segitek. Segitek rajonni, hogy mi a helyzet, aztan tanuja vagyok az esemenyeknek. Konkret problemanal, pl. terhessegi depresszio, akar kb. 5 perc alatt. Mar irtam: ez ilyen egyszeru. Elkepeszto, de nagyszeru.

Es ebben a legeslegcsodalatosabb az, hogy erre a gyogyitas temara MINDENKI kepes. Igy van: MINDENKI.
Aki azt gondolja, hogy olyan intuitiv, vagy olyan kepessegu, mint egy darab alma, az is. Mindenki.
A gyerekekrol nem is beszelve.



Lehetetlenek nincsenek, a csodakra kicsit varni kell


- ezt irtam regebben a blog alcimenek. Akkor meg nem tudtam - de mar hittem benne :)))

Szamomra az a vilag mar atvaltozott, ahol a "misztikus" dolgokat "misztikus" emberek csinaljak. Ezek a kepessegek ott vannak mindenhol, mindenkiben. Ezek a kepessegek nem kovetelnek aldozatokat es nem aldoznak fel semmit es senkit, plane nem versenyeznek senkivel.

Azok a kepessegek, amiket mi tanulunk meg kihozni magunkbol: Bennetek is ott lapulnak.
Barki barmit gondolhat, mondhat, erezhet - van valasztasa, szabad akarata van hozza.

Rengeteg emberrel dolgoztam egyutt az elmult evben, de ennel sokkal tobbet dolgoztam magamon. Olyan dolgokat lattam es tapasztaltam, amire "normalis ember azt gondolja, hogy lehetetlen".


Nincsenek lehetetlenek.
Az egyetlen akadaly, ami letezik: TE magad vagy! (Shrek 3.) :)))



Az elso igazi kliensem


Egy pelda. Az elso "igazi" kliensemmel Mosman-ban talalkoztam, ami az egyik legpuccosabb kerulet Sydney-ben. Azt mondta, itt lakik.

Huh, egybol atvillant az agyamon egy csomo minden, amit EN gondoltam, amik gyakorlatilag az en elvarasaim voltak. Peldaul: mivel itt van az egy fore juto legtobb terepjaro, gazdag kornyek. Tehat elkepzeltem emberemet jolszitualtkent, magasabb elvarasokkal (ha mar gazdag, legyen neki, haha), komoly uzletembernek, oltonyben kabe, a tipikus menedzser betegsegekkel.

Ennek megfeleloen kicsinositottam magam, kinyomtattam a szerzodeseket, stb. es nagy izgulva elmentem a talalkozora. Ehhez kepest: megjelent egy szakadt srac, aki Bali-n elt az elmult 10 evben, az utolso 2 honapjaban Tasmaniat jarta korbe, amugy Balirol kiruccan nagyjabol a fel vilagba - ehhez kepest viszont szakadt volt es hosszu sorenyu, ugy nezett ki, mint egy oroszlan. Persze oroszlan jegyu is volt :)) Szoval turistas-laza-hajlektalan(?) abrazatu emberemmel a vegen kikotottunk egy obolben, es a fuvon ulve (o lefekudt a napon) atcsereltunk nehany szaz erzelmet/traumat, majd a vegen annyira jol lett, hogy kaptam egy 20-as borravalot :O))
Ja, es mellesleg egy kis hajon lakott, mivel csak rovid idore ugrott haza, Sydney-be :))
Ennyit az elvarasaimrol. Melozhattam utana magamon, hahaha :-))



Azok a jo erzesek - konnyen tanulhatok :o)


Engem egyetlen egy dolog erdekel a nap vegen: azoknak az embereknek az arcat latni, hangjat hallani (hiszen sokat melozunk skypen), akik egy traumat elengednek, egy fajdalomtol megszabadulnak, egy stresszes eletformat gyakorlatilag pillanatok alatt atvaltoztatnak, boldogabb, nyugodtabb, egeszsegesebb elette.

Zarojelben: a 'hiszem, ha latom" verzioval nem tudok mit kezdeni, en nem bizonygatok semmit, viszont orulok, ha valaki jobban van, valakin segitettem.

A Tanfolyamrol


Aki szivesen megtanulna ezt a technikat majd otthon, annak az a jo hirem, hogy elobb-utobb ott leszek es tanitani fogom.

Harom alapveto okbol:

1.) A cel, hogy kihozzuk MAGUNKBOL a legjobb ONMAGUNKAT, avagy "masra mutogatas helyett En teremtem a sajat eletemet" (minden gazdasagi helyzetben, mindenfele csaladi-munkahelyi, stb. korulmenyek kozott) - Kulcsszo: Tudatossag

2.) A Gyermekeinknek ne adjuk at azokat az erzelmi borondoket, amiket cipelunk, generaciokrol generaciokon at; a genjeinkben; a hitrendszerunkben; az eletunk szomoru/edes tapasztalataikent - tisztaban legyunk azzal, mi motival VALOJABAN bennunket: mik a felelmeink, mik visznek elore (megfelelesi/bizonyitasi kenyszer, visszautasitas, nem vagyok eleg jo, stb.) - igy aztan kepesek leszunk VALOBAN motivalni a kicsiket - oket, akiknek a kezeben a Jovonk van.

3.) A ThetaHealing alapvetoen valtoztatja meg az eletunkrol alkotott szemleletunket, legyen szo egeszsegrol, eletstilusrol, gyereknevelesrol, anyagiakrol, barmirol. Ennel hatekonyabb, gyorsabb es komplexebb modult meg nem lattam, viszont rendkivul tajekozott vagyok :))

Szoval majd meglatom meg, melyik utat valasztom hamarosan - elobb jonnek-e a gyerek tanfolyamok Sydney-ben, utana Magyarorszag, vagy forditva (az amerikai tanarkepzotol fuggoen), de a lenyeg, hogy akikkel mar megbeszeltem, es akikkel meg nem, de erdeklodok: jovore szerintem beiktatunk egy 3 napos alap tanfolyamot :))

Mindenkinek koszonom, aki jelezte, hogy valamilyen formaban inspiralo vagyok, szamomra a megtiszteltetes! :o)

2 comments:

Led lámpa said...

Ejjha szép kis történet:) És ezt mind te meg is tudod csinálni? Hogyan csinálod ezt, nekem ha fáj a fejem akkor le kell feküdnöm és már jobb is vagy ha valami bajom van akkor egyböl dokihoz fordulok.

Unknown said...

en meg nem megyek dokihoz altalaban :) a fejfajas sokmindentol lehet,,, nagyon soxor eleg, ha iszol fel liter vizet es elmulik.
egyebkent igen, mindent meg tudok csinalni. es te is, ha tudnad, hogy tudod :)