Saturday, December 11, 2010

2012

Kapom az emaileket (nem csak egy helyrol) armageddonrol, vilag vegerol, megvakulunk 30 orara = 3 napra (bar nalunk az 48 ora - irtam ezt reggel,, szoval ez 72 ora akart lenni, csak mikozben ezt irtam, mar a hetfon jart az eszem, ami 48 ora es mar megyek is egy ujabb kurzusra hehe), Trianon, Atlantisz, elsullyedo foldreszek, mint pl. Europa vagy Amerika akarmelyik resze, leginkabb azok, akik nem rendeztek le a csoportkarma tartozasaikat...

es persze egyedul a Magyarsag fogja tulelni, de nem a mai Magyarorszag, hanem a regi, nagy trianoni terulet, es gyakorlatilag csak a Karpat medencenek van eselye eletben maradni,,, stb. stb...

Elgondolkodtam:

- ok, tulleptem azon a kis bakin, hogy 30 ora egyenlo-e vagy sem 3 nappal

- hogy minek kell belevonni Trianont, le lehetne-e vegre szakadni errol a temarol/multrol?

- ok, tegyuk fel, mindenki megvakul a "polus-szemevel" 30 orara. A cikkek szerint aki nem nyugodt, addigra belehal, kiveve a gyerekek, akik bolcsek es atalusszak majd ezt az idot.

Mar latom magam elott: a gyerekek alszanak, a felnottek vakon-uvoltve-rohangalva-sikitanak es mire 30 oraval kesobb a gyerekek, es nehany - harmadik szemevel lato - , bolcs ember eletben maradva ujra lat:

terdig gazolnak a romokban es halottakban maguk korul (ok maguk persze sertetlenek). Ezt hanyan is filmesitettek mar meg?

- es az utolso kerdesem: a magyarok valoban lerendeztek mar a csoportkarmajukat ???


Najo, viccen kivul:
aki meg mindig retteg 2012-tol - nem tudja, hogy az idopont mar 2013 lett ????

Aki fel es valtoztatni akar, de nem tudja hogyan, az nyugodtan szoljon nekem.
Kiszedem belole szivesen a traumat 1 percen belul. Ingyen. :)))

1 comment:

Led vilagitas said...

Hát az a legnagyobb vicc ebben hogy mindig csúszik évről évre egy évet a világ vége.