Sunday, December 5, 2010

Nyar

Majdnem elfelejtettem megirni: a sok eso es huvos hullam utan ujra nyar van!
25 fok a lakasban, kint pedig fulledt meleg. Gondolom en, aki 2 napja ki sem mozdulok, pihenem a 2 het intenziv fejtagitast :) Ezen kivul mast is csinalok, de arrol majd kesobb.

A sok szetfagyott burwood-i nap utan es a hideg, esos tel utan nagyon jo melegben lenni, de most, este 7 korul meg jobb, mikor vegre van levegomozgas a lakasban (most kapcsoltam ki a ventillatort es a legkondit, amik jo szolgalatot tettek a lakas kulonbozo pontjain eddig).

Bence szuper energikus, kivancsi vagyok, ki koltozik el elobb: az also szomszed, vagy mi?
Ugyan probaljuk ravenni, hogy ne futva kozlekedjen es kevesebbet ugraljon a foldon (lassan felaldozzuk a kanapet es az agyat, csak ne a parkettan trappoljon), de egyebkent ezt nem ilyen "ne csinald" formaban nyomjuk neki, hanem a "csinald inkabb ezt" formaban. Hol segit, hol nem. Viszont nem akarom folyamatosan figyelmeztetni sem, hogy valamit csinaljon maskepp.

David minden nap sokszor leviszi setalni, rollerezni, kondiba billiardozni, de ettol meg nem lesz nyugodtabb. Ma pl. Lacko es Bence elmentek 4 orara (beach, jatszoter), aztan Daviddal le, aztan feljottek, aztan ujra le, utana ujra fel, utana most ujra lementek szaladgalni, setalni. Fuu, nem tudom, David nelkul mi lesz velem, ha Lacko minden nap csak 7-re er haza?

Bencus a legtobb gyerek kozott meg mindig ugy nez ki, mint egy artatlan barany, aki ket szot nem tud mondani, de basszus, ide hallom a neveteset /uvolteset/ a garazsbol es ugy altalaban nem egy szofukar gyerek itthon. Sot, nyugodtan sem ul (szegeny also szomszed). Most peldaul az ablak mellett irok a haloszobaban, es hallom, ahogy mondja Davidnak, mit csinaljon. Ez azert fura, mert alattunk csak a szomszed magankertek vannak, tehat valahol arrebb kell legyenek (az uszoda-konditerem korul, majd lefotozom, nagyon szep a belso kert, ujabb palmafakat es kispalmakat ultettek, allati jol nez ki ez az egesz lakopark).
Hala a jo egnek, hogy David allja a sarat!!!!!!

Valaki csunyan beszelt nalunk es persze Bence mi mast szeret szajkozni, mint amit "nem szabad". Mondjuk az is igaz, hogy nem feltetlenul most hallotta, viszont jo a memoriaja, na mindegy, elobb-utobb leszokik rola, ha nem tulajdonitunk neki nagy jelentoseget. Meg annyit: barcsak a bazdmeg lenne ez a szo....

Lackoek ket unnep kozott nem dolgoznak, ugyhogy kezd korvonalazodni egy hosszabb kirandulas, Orsikaekkal egybekotve, ugy latszik, ujra iranyba vesszuk Brisbane-t, de ezuttal nem fogjuk vegigloholni az utat, jeeee :))




1 comment:

Led vilagitas said...

Hát nem egy nyugis család vagytok:) DE a gyerekek már csak ilyenek:D A szomszédoknak meg meg kell érteni.