Friday, December 10, 2010

Nemet ugynok volt-e Lenin?


Nagyon ritkan olvasok mar bele barmilyen hirekbe. Most viszont meglepodtem (de miert?).

Lattatok ezt a cikket Leninrol?
http://hvg.hu/Tudomany/20101208_lenin_nemet_ugynok_ii_vilmos#rss

Kivancsi lennek, hogy mennyi igaz abbol, ami a fejunkben ragadt a tankonyvekbol, iskolakbol...
Talan az jar jol, aki nem tanul 'semmit'? (feleslegesen?) Ez csak koltoi kerdes, hiszen az se jo, ha elhulyul a vilag.. vagy mar?..... Jo lenne neha belelatni a kulisszak moge?


Vagy inkabb megsem? ahogy elolvastam az otthoni korrupcios temarol szolo cikket...


Harom a magyar igazsag alapjan itt van meg egy cikk arrol, hogy a rejtelyesen eltunt Palik csalad Ausztraliaban tartozkodik/pihen (kb. oktoberben hallottam, hogy Brisbane-ben lattak oket).
A cikk a szokasos szenzaciohajhasz mediaorulet, de 3 mondata "megfogott". Ime:

"Vajon mi lehet a titkolózás oka? Mi állhat a rejtélyes eltűnés mögött? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokasága fogalmazódott meg az egész országban, a kíváncsiság pedig nem csökkent, főleg azok után, hogy a hónapok egyre csak teltek."

Ugye TI, Kedves Olvasoim is szetizgultatok magatokat azon, hogy hova tuntek Palikek?


Igy van, mi magyarok, mind rendben vagyunk magunkkal es eljuk a nyugodt eletunket. Nem marad mar mas dolgunk, mint masok eletevel foglalkozni. Csak ne legyenek olyan szurkek azok a meghitt, csendes hetkoznapok ;-))
Ui: hajra, hirkereso.hu

1 comment:

Led vilagitas said...

Hát igen mi a "sztárokkal" foglalkozunk. Én saját szemszögből nem foglalkozok velük, nem érdekel hogy melyik "sztár" mit csinál, nem tudom ők hogy bírják ezeket, hisz nincs nyugtuk sehol sem.