Saturday, December 18, 2010

Het ev

Het ev telt el azota, hogy Lackoval eloszor talalkoztunk Budapesten.

Lacko pontosan 7 eve besetalt az irodamba. A semmibol. Annyit tudtam elozetben, hogy a fonokomnek van egy fia, aki Ausztraliaban el es majd benez valamikor ha hazalatogat, de ennyi.

Ki gondolta volna, hogy egyszercsak belep az ajton, be az irodamba, es mivel Apuka irodaja meg ures volt, leult mellem egy tolem kapott jazminos zoldteaval es a laptopjaval, hogy kifaggasson Ujzelandrol (hisz elotte voltam kint fel evet) valamint, hogy megmutassa nekem az ausztral fotoit :-))

Meg kell mondjam, nagyon szimpatikus srac volt :) Ugy alakult, hogy az osszes cimboram talalkozott vele a munkahelyemen (voltak, akikkel ez mar 13 even at es tobb munkahelyen at tarto kollegasag- baratsag volt), es nagyon kellemes benyomast tett mindenkire.

Pont akkor, mikor mar lemondtam mindenrol, mikor mar ugy gondoltam, nincs a vilagon egy olyan ertelmes ferfi, akivel orakon at tudok beszelgetni - megjelent O, maga, a semmibol :-)

Es az hagyjan, hogy megjelent, de 2 hetig maradt - nalam (kiveve 3 nap Karacsonyt, mikor hazament), egyutt Szilvesztereztunk, majd januar elejen visszarepult Sydneybe.

Ejszaka elfelejtettem megirni, hogy nem csak orakon at dumcsiztunk, heteken at, de meg fozott is nekem, sot, azota is gyakran foz.. es meg sut is.. micsoda makom van :)))

En 2004. februar 17-en - 2 honappal megismerkedesunk utan - megerkeztem ide: es az ujabb fejezetek elkezdodtek............

ui.: nem is emlexem, mikor kezdtem irni a Csabifamilyt.. haha,, irhatnek nehany bejegyzest: "elet a weboldal letrejotte elott Szilvieknel Sydneyben" :))

Talan mikor Bence megszuletett, Lacko javasolta, igy tajekoztassuk a Csaladot es Baratokat....
Azota kiderult, rengetegen olvastok!!!

Ahogy az analitikat elnezem, napi 20-60 fo latogatja az oldalt. Csak az elmult honapban 1.129 latogatonk volt es 1449-szer olvastatok el a cikkeket.
Koszi szepen az erdeklodest!!!! WOWW!



3 comments:

Emo es Gergely said...

Ez aztan a LOVE story!!! :-) Grat a 7 evhez!

Unknown said...

Koszi szepen, pedig a romantikus reszleteket meg nem is elemeztem :)))))
Szilvi

Led lámpa said...

Szép történet.:) És gondolom még mindig ugyan úgy szeretitek egymást:) Legyetek sokáig boldogok:)