Tuesday, October 26, 2010

David elrepult

Mostanaban surun jarunk a repterre. Regebben szerettem volna ott dolgozni, de szerintem most is szeretnek. Olyan izgi :)) Remelem, hamarosan mi is reppenunk valahova, szeretek visszajaro vendeg lenni arrafele. Es persze az egyik kedvenc filmem a Love Actually :O))

A lenyeg: David ma reggel elreppent Tasmaniaba. Ezer koszonet erte, Holgyek!!!!!!!
David viszontagsagait itt most nem tarnam a Nagykozonseg ele, de remeljuk, tanul egy kis onallosagot, fuggetlenseget, es a felelossegerzete is megnovekedik; ezen kivul felfigyel a termeszet es a gondolatainak erejere, valamint kordaban tartja az erzeseit (pl. a McDonald's iranyaban, haha).

Egy gyonyoru helyen fekvo farmra erkezik, ahol varja ot a sok tennivalo (tobben remeljuk ezt) es azt is, hogy nappal annyira kifarad, hogy atalussza majd az ejszakait, mert ehhez sajnos en (az elgyengulo szivu, kevesbe kegyetlen nover) es a kenyelmes varosi, apartmanos eletunk nem volt eleg faraszto :O) Lacko kegyetlenebb lett volna, de o sajnos nem volt itthon az esetek tulnyomo reszeben.

Holgyek: meg egyszer millio koszonet az infoert es segitsegert !!!!

A sztori vege teljesen nyitott, rugalmasak vagyunk, ugy alakul, ahogy,, sok sikert es szerencset Minden Kedves Resztvevonek!

No comments: