Saturday, July 25, 2009

Ujra Ausztral Tomrol :o)

Azt szeretnem tudni, hogy a magyarok MIERT akarnak mindig minden moge belelatni valamit???

Olvasom vki honlapjan, hogy: ki van Ausztral Tom mogott? Miert van az, hogy egyszer jol tud magyarul, egyszer meg nem? Ilyen es ehhez hasonlo kerdesek.

Ausztral Tom meg is valaszolta egyebkent a kerdest, es tovabbra is (sot, ettol meginkabb) rendkivul szimpatikus Fiatalember.

Kulonben Orsika - is - gyakorol vele magyarul, cserebe Tom erositi Orsi angoljat.

Neki elhihetitek, hogy Tom eloben is ugyanilyen, mi pedig szivesen talalkoznank vele. Azt hiszem, elkene a mai Vilagban sok ilyen Vidam Ficko, mint O!!!
Itt a 7es verzio, csak gratulalni tudunk a "munkassagodhoz", Tom, hajra:

4 comments:

. said...

Szilvi!

Nem azért reagálok erre a postodra, hogy megvédjem azt a "vki"-t akinek a honlapján Ausztral Tomról volt szó (szerintem nincs is rá szüksége). Nem ismerem személyesen a "vki"-t, de a blogjában nekem nem úgy jött le eddig, hogy ő az a tipikus magyar, aki minden mögé szeretne valamit belátni. Nem, ő csak viccesen arra próbált volna utalni szerintem, hogy Tom néha kifogástalanul, néha meg alapvető egyszerű hibákat vét a magyar nyelvhasználatban, tehát lehet, hogy néha van aki lektorálja a mondókáját, néha pedig nem. Szóval szerintem csupa jópofaságból írta ezt és nem bántó, rossz magyar szokás szerint. Szerintem a "vki" is és én is egyébként nagyon büszkék vagyunk Tomra, hogy úgy tanulta meg a magyar nyelvet, hogy nem él itt Mo-on, hanem messze van ettől a nyelvi környezettől. Mert itt élve sokkal könnyebb, távol innen meg szinte majdnem lehetetlen ilyen szinten megtanulni. Szóval Tom előtt megemeljük a kalapunkat, igazán remek srác. Sőt nagyon jó humora is van, nem véletlen, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi rajongója lett. Na sokat írtam már megint, legyetek jók ott lent délen, Bence fiatok nagyon aranyos (az én fiam is Bence, csak ő már 16 éves kiadásban), pusszantás (még)Mo-ról!

Unknown said...

Azert picit elt Magyarorszagon a srac :) de hajra, mert a nyelvunk kulonleges ;-))

Moki & Rudi said...

En nagyon csipem az osszes kiseloadasat! Szerintem nagyon rovid idon belul nagyon "befut" ez a gyerek Magyarorszagon! Legalabbbis ezt kivanom Neki szivbol, foleg ha van is kedve kicsit Magyarorszagon vendegszerepelni...
Birom a humorat es sokat lehet tole tanulni, olyan dolgokat elovesz a magyar nyelv teren is, amikre mi, akiknek ez termeszetes nem biztos, hogy felfigyelunk!

Szilvikem! Pusssz! :)

Moni

Anonymous said...

Csajok, lemaradtam vmirol? Tomnak az a celja, hogy befusson Magyaro.-on? Szerintem csak egyszeruen magyar ismerosoket probal gyujteni maga kore, akikkel tudja a magyart gyakorolni, mint amikor mi tanultunk idegennyelveket, mi is kerestuk az anyanyelvi beszelok tarsasagat. De lehet, hogy en tevedek es tenyleg Tom hires szeretne lenni Magyaro-on (?!)
Egyebkent en is olvastam annak a bloggerinanak a bejegyzeset, akit te is megemlitettel utoljara. En csak annyit tudok hozzafuzni, hogy szerintem, akinek nem tetszik Tom vagy az, amit csinal, NE NEZZE!
EvViva Tom!
Puszi nektek, E.