Tuesday, July 14, 2009

Vegul megerkeztunk Sydneybe :)

Villamgyors bekoszones: megjottunk, hazaertunk, az uton minden nagyon gromek volt!!!

Tokyoban 35 fok, magas paratartalom vart, es vegul a Hiltonban szalltunk meg - majd bovebben reszletezem, a lenyeg, hogy a japan repteren szereztuk a szallast Csabi-Nagy fele Pato Pal uras modon, viszont se nem volt tul draga, se nem volt tul kicsi a szoba :O))

Bence ataludta a ket atrepult ejszakat (allati, nem??), jo volt a Helsinki-Tokyo, majd a Tokyo-Sydney resz is, ezuttal teljesen elegedettek voltunk a Finnair-rel es a Qantassal is :)

Bence jelenleg a Thomas keszletet nyuzza, es nem almos. Lacko elment focizni, en meg ideultem, hogy bejelentkezzek. Egyebkent kedd delutan fel 1 van, es mar a nagybevasarlast is megcsinaltuk :)

Csak, hogy attekintsuk: szombaton reggel 6kor indultunk Torokbalintrol Becsbe, Becsbol fel 11kor atrepultunk Helsinkibe, Helsinkibol du. 5korul elrepultunk Tokyoba, ahova vasarnap reggel fel 8kor erkeztunk, a HOSEGBE, Japanban toltottunk egy ejszakat es ket nappalt, majd hetfo este fel 8kor indultunk tovabb Ausztraliaba, ahol ma, kedden reggel 7 orakor landoltunk. Bence aludt, mi nem igazan, de butusok voltunk, mert atteveztuk az ejszakat a repulon, holott aludhattunk is volna, mert rendesen aludtunk az elozo napokban is. Szoval itthon vagyunk a TELBEN, verofeny es kb. 18 fok van, tul a huto feltoltesen, de a mosason innen, ugyhogy most be is fejezem, de elobb-utobb visszajovok, es ezt vehetitek fenyegetesnek is hehe :O)

No comments: