Wednesday, July 1, 2009

Udvozlet Rogoznica-Pistoia tersegbol!!!!

Sziasztok Kedves Olvasok, ropke bejelentkezes az Adria utan a Foldkozi tenger mellol :O)

Draga Monicanak, Rudinak es a Kedves Mamanak-Papanak MILLIO KOSZONET a Szives Vendeglatasert!!!! Orok Halank uldoz es varunk Benneteket remeljuk, minel hamarabb ;-)

Fantasztikusan ereztuk magunkat Rogoznican, mindenkinek ajanlom Moniek apartmanjait!!!!

A vendeglatason felul szeretnem meg megkoszonni azt a tiszta szivu fogadtatast, ahogy vartatok bennunket; az oszinte barati beszelgeteseket, meleg csaladi legkort; nagy boldogsaggal es halaval tolt el, hogy ily modon reszt vehettunk az Eletetekben egy rovidke, de annal tartalmasabb ideig!!!

Krka Nemzeti Park, Trogir, Split-ovaros, Primosten... es meg sorolhatnam a gyonyorubbnel gyonyorubb helyeket Dalmaciaban.. (is), amiket muszaj megtekinteni ! :o)

Egy fortelyt is megtudtunk! Hal roston sutese: szoloagak felett, rozmaringgal es olivafaagakkal, (faszen nem kell) sozas-borsozas nelkul, csak olivaolajjal valo kenegetessel isteni izeket produkal! Na es akkor meg nem is emlitettem a remek polipsulteket! Nyamm :))) tripla halank uldozzon :-)

Az idojaras elorejelzes szerinti huvos, esos, viharos napokbol csak az esos volt igaz, de az sem huvosben: nagyon is jo idonk volt, strandoltunk, kirandultunk, hajoztunk, bar az elso nap en nem voltam annyira bator, hogy furodjek (fajt a torkom), de remek volt a tenger, es gyonyoruszep tiszta :) A kalandos halaszhajos kirandulasunkrol is jol sikerultek a kepek, ahol Apuka majdnem ott ragadt egy mini-szigeten, mivel az egyebkent csendes tenger hirtelen haborogni kezdett, igy nem birtunk kiszallni, hogy megtekintsunk egy vilagitotornyot - de mivel a fiuk alig birtak visszaugratni a hajoba, talan nem is bantuk :))

A kepeket Monitol lenyultam (ugye nem haraxol?) Itt talalhatok:

http://picasaweb.google.com/brmkepei/SzilasekkalToltottMajdnem4Nap#

vagy itt: http://bego-family.blogspot.com/

Jelenleg Edinaeknal tanyazunk, Edina, Neked is ezer koszonet a vendeglatasert!!!! :O))

Ma Pisaban voltunk Ferde tornyot es Katedralist megtekinteni, plusz varosnezo lovaskocsi-turazni, vegul beachezni a 38 fokos joidoben :) Itt egy kicsit zavaro a sok arus es ajandekboltos, dehat ez van, a tenger viszont nagyon meleg es Bence orakig pancsolt benne delutan!!! (uszni tanult magatol :))
Holnap Firenze, majd utra kelunk Panniekhoz, Munchenbe!
Kesobb jelentkezunk, Csok a Csalad!

1 comment:

Anonymous said...

Hellotok! Dehogy haraxom! Orulok, hogy jol ereztetek Magatokat! Varjuk a tovabbi kepeket!!! Meg majd a reszletes beszamolokat a la Szilvi! :o)

Pusssz! M+R