Thursday, January 8, 2009

Embertelen Emberiseg? Hajra 2009!

Nezzunk korul a Vilagban, mi mindent sikerult teremteni maguknak az Embereknek?
Haboruk a hatalomert, a penzert, az Ego haboruja a Szeretet neveben (???) ebben az elanyagiasodott vilagban, elferdult eletszemleletek, a Valotol messze eltavolodott Igazsag, haldoklo AnyaFold.

Egyik iromany szerint 100 even belul 3 milliard ember fog elpusztulni a Fold elsivatagosodasa miatt, masik szerint 4-5 even belul Bolygonk teljesen "atrendezodik" es pl. tobbek kozott Ausztralia is a viz ala kerul, talan a belso sivatagos resz kivetelevel, de ahogy a "beavatottak" mondjak: sehol nem leszunk biztonsagban.

Elsore rohejnek hangzik, hogy 2012 korul micsoda felhajtas van, az USA-ban pl. mar tulelo felszereleseket arulnak tobb ezer dollarert..kerdes az, hogy ki, hol es meddig eli tul.. es pontosan mit?? Biznisz, biznisz, biznisz.

De ha kicsit jobban belegondolunk, talan nem is annyira vicces, mit krealtunk magunknak.

Ki az, aki szerint ez az elferdult Tarsadalom az elferdult ertekiteleteivel igy maradhat meg evtizedekig? Ahogy a Jelen is mutatja, valami nagyon rossz iranyba lendult.. es nem csak gazdasagilag... De van valojaban Jo es Rossz? Hat persze, mig ketpolusu Vilagban elunk, es a mozgatorugo sokszor a felelem, irigyseg, birtoklasi vagy, harag, hogy a tobbi "zavaro erzelemrol" ne is beszeljunk. Ideje lenne felismerni: ahogy Embertarsainkkal banunk, az vegso soron kizarolag sajat magunkra lesz rossz hatassal.

Egyebkent a hatalmas valtozas - ami nem 2012-ben indul, hanem mar evek ota tart - vege, ha minden jol megy, ha FELEBRED/ne/ az Emberiseg, a Spiritualis Felemelkedes lenne. Mondjuk ki mint vet, ugy arat alapon mindenkinek a sajat Valosaga letezik, de talan sikerul a Kollektiv Tudatszintet magasabbra emelni es valoban tuljutni ezen az elkorcsosult vilagon, ahol az ertekrend egyelore nem a Feltetel Nelkuli Szeretetre epul.

A jo hir, hogy azert ez szerencsere letezik!
FELTETEL NELKULI SZERETET.
Jo talalkozni olyan Lelkekkel, akik Igy Elnek :)))

Kerni, Hinni, Elfogadni, Elengedni.
Kedves Kollegak, ahogy szoktam mondani: padlogazzal elore! Szellemi Utra fel ! :o)

1 comment:

Moki & Rudi said...

Szilaskam! Nagyon jot irtal! Mar akartam kommentelni, de most muszaj, mert ujra olvastam es tudod mi van? TE IS nagyon pozitiv hatast tettel (es teszel) ram (rank) es mi meg masokra es ez igy megy tovabb egyre jobban terjed, akar a virus, es ez azert nagyon, nagyon JOOO!!! Bizzunk! Higgyuk, hogy jobb vilag var rank es lassan, de biztosan mindenki elindul spiritualis utjan es egyre tobben felebrednek... En hiszek ebben es meg is teszek mindent, hogy ez igy legyen... En terjesztem a koreimben, a barataim, a sajat koreikben es talan egy nap behalozza a szeretetunk az egesz Bolygot! Nincs on-sors, csak is kollektiv-sors van, ahogy Muller Peter mondana...
Szeretlek draga Baratnom, Testverem, Onmagam, Istenem!!! We are all ONE! ♥
Moni