Saturday, January 10, 2009

Uj Lakas, Uj Ev, Uj Elet

Viszlat Dee Why, hello North Sydney :)

Elkoltoztunk 3 ev, 3 lakas utan Dee Why-bol.. az utolso hazunk se volt rossz /mindegyiket birtuk a maga idejeben/, de mint emlitetettem, minosegi problemaink voltak, most viszont szep es tegla kertes-apartmanunk lett - mindenfelet kiprobalunk, mielott veszunk egy sajat ingatlant, az biztos :)))

Szokas szerint siman es gyorsan, 2 nap alatt ment az egesz. Pentek du (jan.03.) atvettuk a kulcsokat, estere az aprobb dolgokkal 3 kor+akvarium megvolt, szombaton uj lakasba atcuccolas delelott /koszi Lala,Sanyi,Zoli, Adam!!!/, du. kipakolas, vasarnap delelott regi haz kitakaritasa, funyiras, szonyegpucolas /ujban is, mert szokatlan, de koszos volt/ es a Manly Dam-hez is beugrottunk meg du. a Zsuzsu-Busy-bulira.
Gyonyoruen elpakoltunk mar egy hete, de azert meg egy kicsit szelektalhatnank, illetve fel kene tenni par dolgot az ebayre.. Lacko csiszolja/pacolja a kerti butorokat, Anyu sokat takaritott, pakolaszott, Bencezett... hihetetlen, fel eve itt van, es ez a harmadik lakas, amiben lakik :)
Hogy magamat is megemlitsem, en is reszt vettem persze az egeszben, plusz meloztam is 2 unnep kozott. Elvileg meg 2 het, es lejar a kuldetesem! /2 honapbol 5 honap lett mondjuk :)))/
Akkor indulhat az uj biznisz, de persze ket het alatt annyi minden tortenhet! Mindenesetre 2009-re fel, Boldog Uj Evet meg egyszer :))

No comments: