Wednesday, January 28, 2009

Hihetetlen, hogy elszaladt a januar, itt meg ezer a dolog.. Edith-tol elbucsuztunk egy ejszakabol hajnalig es abbol delelottig nyulo beszelgetes kereteben - viszlat Parizsban ;-)))

Ma a Konzulatuson volt dolgom, a Holgyek tovabbra is nagyon kedvesek, Bence pedig roppantul elvezte, hogy egy kb. 5 eves kisfiunak es kishuganak morikalhatta magat. Mi szetestunk a nevetestol, o meg attol, hogy ez mindenkinek tetszett :)))

Opp, majdnem elfeledkezdtem beszamolni az Ausztralia Naprol! Iden kihagytuk a Nagy Unnepsegeket es inkabb kirandulni mentunk. Nagyon szep helyeken jartunk deli iranyba, Kiama es kornyeken, blowhole, esoerdo /milyen erdekes, pont 5 eve jartam arra eloszor.../, piknik + a Nan Tien Buddhista Templom Wollongongnal Kinai Uj Ev Nyito tanccal. Bence napokig emlegette a sarkanyokat, es este lattuk is a tvben ugyanazt a mokat. Szombat este megneztuk egy regi ismeros rock koncertjet - a beugro enekessel allat volt a zenekar! A keruleti RSL klubba beterven megjegyeztem, hogy huh, ez aztan nem volt felujitva vagy 30 eve, de egybol kiderult, hogy mellenyultam: epp nemreg lett felujitva. Csak retro stilusu. Esetleg old skool :)))

Vasarnap megunnepeltuk a Kinai Uj Evet A Csoporttal /fura igy leirni/. Pont belegondoltam, hogy amekkora valtozasok folynak, nem kellene aggodnom a Kisdedunk iskolaztatasa kapcsan, ki tudja, hol lesz mar addigra ez a rendszer...

Van nalam egy konyv, specialisan keszult, szemelyre szolo, limitalt kiadasban. A cime: A Szemely, aki Benned El. Kulonleges konyv, kulonleges Embernek. Ha tobben ismernek, talan kevesebb embernek fajna ugy az Elet.
Lehet, meg kene beszelni az Iroval, hogy megjelenjen magyarul is :))

1 comment:

Anonymous said...

Ez nem is rossz otlet, àm!(a konyv magyar kiadasa)
En is egy hasonlo terven ugykodok eppen olasz-magyar vonatkozasban.