Friday, January 16, 2009

Jonojar elejen :)

Januart nem Bence keresztelte el igy, hanem meg reeeegen, egy azota is nagyon kedves barattal mi, ugy 20 eve /micsodaaa???/ :))

Szoval a hetkoznapok. Eloszor is: ez egy isteni lakas, imadjuk! Megfelelo meretek, tomor falak, kozponti hely es megis csondes, pont eleg kerttel es 2 jokepu parkkal korulveve. Nagyon kellemes a klimaja, ugyhogy ennyit a klimankrol :))) 

Bence is imadja, osszevissza rohangal, mint pok a falon, szerintem ez a Kisemberke sohasenemfaradel :)) Nem tudom, irtam e, most gyurmaorulet van, na meg homokozas a kertben, beachen ezerrel /ahhoz kepest, hogy tavaly nem lehetett lerakni, most nem lehet elvontatni/ es viz, viz, viz minden mennyisegben. Illetve fogmosas napi 5-10-szer. Alapos gyermek ez, kerem :))) 

Nagyszulok olvasztasara elmeselem (vagyis majd atkuldjuk), ahogy mondja estenkent - miutan a kezembe nyomja a kek Pottyos Pannit, gondosan kivalasztva a Kovacs Bacsirol szolo meset, majd letelepszik az agy kozepere a piros Pottyos Panni mesekonyvvel: "Anya, szolok, olvass a szajaval". Ezt kesobb tetezi az "Anya enekel a szajaval Bobi/tat/". Hat ennivalo, imadnivalo es roppant szorakoztato, es az plane jo, hogy ezt szerintunk tudja is :)))))

Az idojaras megviccel mostanaban, ma mondjuk csak 32 fok korul lehetett, ami szinte feludules volt a tegnapi 42 fok utan /habar tegnap irodaban ultem, ma meg sikerult leegetni a hatam a beachen/, kozben az utcan meg oszi hangulat uralkodik a sok elsargult, lehullott leveltol. Raadasul mar elkezdett sotetedni, este 8-korul szia, hello. Ez vegulis nem baj, mivel az utcank vegen van a kertmozi, legalabb kihasznaljuk, ugyis van par jo film :))

Most mennem is kell, mert indul a Tuzvonalban cimu imadott sorozatunk 28. resze /nem gondoltam volna soha, hogy Stohl Bucit nonstop kivanni fogom egyszer, de alig birjuk abbahagyni, akar az ejszakaink aran is/ :) Ennel jobban mar csak a Valami Amerika 2-ert izgulok, valaki tegye fel lecciiii :) 

No comments: