Tuesday, April 21, 2009

Uj fejezetet nyitok: es ez nem csak A TITOK :o)

Uj fejezet indul a Csabi-blogban: amibe olyan sok mindent tudnek - es szep lassan fogok is irni.
Eddig nem szivesen beszeltem tul sok emberrel jopar dologrol, de most valahogy ugy erzem, indulas!

A spiritualis fejlodesunkrol van szo, marmint az Emberisegerol beszelek. Ebredezunk......
A valtozasok, plane, mikor kedvezotlennek hatnak, segitenek a Fejlodesunkben.
(Ki fejlodik szepen hatradolve, tevezve, a "joban"? Nem tul sokan.)

Negativitasbol van eleg a Vilagban - ha ezt a Jelent sikerult letrehozni, sikerulni fog az ellenkezoje is, csak kicsi erofeszites kell hozza - es egy hatalmas adag Valtoztatni Akaras es Meres, Pozitiv Gondolatok, Szavak es Tettek, Osszefogas, Feltetel Nelkuli Szeretet.

Annyi mindenrol szeretnek meselni... De hogy is kezdodott mindez?
"Valahol, egy tavoli galaxisban...." :O)) Igen, igen, majd egy Fold nevu bolygon....
Hala T.nek, azt is tudom, mikor kerultem e Bolygora eloszor emberi formaban.. :))
Na, de ne szaladjunk ennyire vissza az idoben.

Mondjuk ugy, hogy 1989. februarjaban kezdodott az egesz. Szilvike meghalt. Orsika, a hugom majdnem. 14 evesek voltak. A helyszin a Budakeszi ut egyik buszmegalloja, pentek este 8 ora korul, csuszos, onos esos esten. Orsikara nem ismertem ra, holott en "tartottam benne a lelket"mig leszedtek rola a vasbeton villanyoszlop felet.. viszont o volt az egyike az elso szemelyeknek, aki megtudta, hogy meghalt a legjobb baratnoje a helyszinen. En meg a masik. Ott se kellett volna lenniuk, ugy tudtam, mar reg hazafele tartanak.. es akkor egy auto becsapodott a buszmegalloba... SOHA nem volt olyan csend korulottem, mint AKKOR. Azt hiszem, a MOSTban voltunk. Szilvikenek mennie kellett.. Orsikanak meg van dolga....
En pedig ott, akkor, ugy gondoltam, az nem lehet, hogy valaki 14 evesen "csak ugy" meghal, es nincs tobbe. Ez nem lehet!

1989-90. kornyeken berobbant az Ezoteria Magyarorszagra. "Valahogy" en is elkerultem a kovetkezo evekben olyan helyekre, ahol kulonleges kepessegu emberek kulonleges dolgokat mondtak es tettek. Mellesleg 1994-ben en is osszetortem magam /szegeny szuleink/, a Peterffy utcai korhazban csak "korfui vadmotorosokkent" emlegettek a baratnommel egyutt, bar o nem ott fekudt.. A temahoz csak annyiban kapcsolodnak a tortentek - robogoval "veletlenul" kisebb szakadekba zuhanaskor atszakadt a tudom a bordaimbol "ablakos toressel" kitort darabok miatt, belso verzessel kombinalva, emiatt Korfun becsovezett melkassal tengodtem napokig, mig otthon vegre le nem szivattyuztak - szoval nem sokkal kesobb egy konditeremben egy lany ramnezett, es azt mondta: szurke 'vonalak' futnak keresztbe /PONT ott, ahol el voltam torve/ rajtam, es latja, hogy a reg eltavozott nagypapam szeretne uzenni apukamnak.. /Api, bocsi :)/
sajnos az nem derult ki, hogy mit es miert, de mar ekkor erdekeltek a misztikus dolgok :))

A kovetkezo evekben eljutottam tenyerjoshoz, a Taltosokhoz, kineziologushoz, tarot kartyashoz, auraelemzohoz, majd kesobb tanultam horoszkopkeszitest..

1998 korul kivancsisagbol elmentunk Bubahoz, a Vaci utcaba, aki Lato. Addig nem tudtam, hogy ez pontosan mit takar, mig belepve mindent el nem mondott arrol, aki kozel allt hozzam, szo szerint es kepletesen is, majd jott az energiamezok elemzese. Azon kivul, hogy fel oraban elmeselte, mi tortent velem regen, es miert volt a balesetem, meg azt is hozzatette, hogy kulonleges gyermekeim lesznek. Es akkor meg nem is hallottam a Kristalyokrol.. Nagyon erdekes volt, hogy Buba szerint Zevel egyutt kellett /volna/ maradnunk.. vegul nem igy lett,, de most, 11 ev tavlatabol azt kell mondjam, ELKEPESZTO a Sors-hasonlosagunk! Elmeletileg akar egyutt is elhetnenk, ugy, ahogy a Holgy elore megmondta: kulfoldon vagyunk, s a fiaink is majdnem egyidosek. Bar maskepp alakitottuk, rendszeresen talalkozunk, holott 2 kulon orszagban elunk. Milyen erdekes az elet, ha az ember meg tud bocsatani - maganak es masnak is :-)

Az elso "igazi sokk" 2002 januar-aprilis kozott ert, mikor kint voltam Angliaban. Nagyon kalandos volt, de tortenetunk szempontjabol itt a szinkronicitas a lenyeg. 3 honap alatt jutottam el arra a felismeresre, hogy ez a szo: "veletlen" nem letezik :)) Ezt egyebkent bo fel evvel kesobb lattam at igazan, mikor elolvastam a Mennyei Profeciat, akkor mar Aucklandban, Ujzelandon.

Igazan jelentos attores kb. egy evvel kesobb, 2003. oszen tortent, nehany adag Szepes Maria konyv es M.hatasara. Itt meg kell emlitenem M-t, a Baratomat, es M-t, a Gyogyitot - mindkettojuk hatalmas segitseget, erot es Hitet adott. Az Energia Gyogyitasok 2-3 kezeles utan egyebkent ugy helyre raktak az evek ota fajo fejemet (amit az orvostudomany tobb csomag A3as leporellonyi EEG kinyomtatasa utan is normalisnak nyilvanitott), hogy elhagyhattam a rengeteg fajdalomcsillapito szedeset, es veget ertek a sotetitett szobaban fetrengos hetvegeim.

A gyogyitas alatti beszelgetesek inditottak el azt a folyamatot, ami ma is tart :) Ugyanis a Holgy az egyik alkalommal ramnezve mosolyogva azt mondta: mar itt van a Ferfi, Gyermekeim apja - holott en epp egyedulallo voltam es otthon ulve, mandalak festesevel utottem agyon az idomet.. szoval meglepoen feleltem: hat ja,, hacsak nem kopogtat be hozzam.. erre kozolte, hogy a gyerekek is itt vannak korulottem :))) es 'persze' "kulonleges" gyerekek.. azt hiszem, Tole hallottam eloszor az Indigokrol es Kristalyokrol, bar az aura-tema nem volt ujdonsag.
Lenyeg, hogy 3 het mulva megjott "A Csa'bi", egyenesen az irodamba, de ami ennel meg "felelmetesebb" volt, atdumaztunk ugy egy budapesti kozlekedesi dugot M-hez menet, hogy a vegen azt mondtam neki: Te vagy az elso ferfi az elmult jopar honapban, akivel ismeretlenul ertelmes beszelgetest folytatok orakon at olyan temakrol, ami mindkettonket erdekel /beallt a forgalom vagy 3 orara/ :)) Valoszinu, o is hasonloan gondolkodott, mivel aztan 2 het non-stop egyuttlet utan 2 honapra ra megerkeztem ide, Szindibe :)

2005. februart irtunk. Erzsikevel ekkor talalkoztam eloszor. O rengeteget segitett akkor is - iden is, es nemcsak nekem -, azt hiszem, orok halaval tartozunk neki! :o) Szoval Erzsike teljesen mas megvilagitasba helyezte a korabbi informacioimat, es sok, akar fel nem tett kerdesre is valaszt adott.

Kovetkezo lepes a Tanitomhoz, Phong-hoz vezetett - o megint egy mas megkozelitesbol, de vegsosoron ugyanazon az Uton segit haladni... Eletek ota... ahova minden vallas.. A Minden es A Semmi, A Most,,, fut,,, lehet nevezni Istennek, Univerzumnak, vagy ahogy jolesik :-)

Itt, Ausztraliaban teljesen mas elet vart, mint otthon, es ennek sokszor nem orultem, de azota is bandukolok az Utamon, es mar tudom, mi miert tortent, es mit fogok csinalni es milyen nagyszeru emberekkel van lehetosegem talalkozni, es egyutt elni :))
Ezen kivul mar atlatom: a soxor negativnak latszo tortenesek hogyan voltak a segitoim, hogy tereltek a megfelelo 'mederbe'.

Egyebkent meg szoktam almodni elore sokmindent, ahova fizikai valosagomban kesobb el is jutok, legutobb pl. marciusban voltunk megnezni azt az elado csaladi hazat, ami az almomban szerepelt /ez mar a Vonzas Torvenye, es csak egy Utjelzo volt, de errol kesobb/.

Most az utolso par komolyabb dolog, ami lefoglalt, az - sajna eleg rosszul megelve - a dee why-i csaladi hazban uralkodo negativ energiak /es ha ugy tetszik: szellemek/ megtapasztalasa volt,
jo pedig egyertelmuen a marciusi 3 napos hetvege Chris Howarddal, ami meglehetos pozitiv loketet adott - egyreszt az amugy sem keves energiamat megsokszorozta /el se hiszem, hajnal 3.32 van, most, hogy irok es nem vagyok almos, de ez a meditalasnak is koszonheto/, masreszt arra is adott egy ujabb loketet, hogy (nahat! :)) ramtalaltak azok az emberek, akikkel kolcsonosen tudjuk egymast segiteni /ismet a Vonzas/.

A Titokrol egyebkent is listat tudnek irni, hogy mik tortennek a Csaladunkban, de ezt is majd maskor :)

Utolso sorban, de rendkivul fontos szinten a spiritualis fejlodes kapcsan: az a "kulonc" Ember /bar o nem igy nevezi magat/, aki az elmult 3/4 evben ravilagitott olyan dolgokra, amik itt vannak az orrom elott, csak nem lattam a fatol az erdot :))

Tobbek kozott neki is koszonhetem a ceg felallitasat: hogy a bizonytalansagbol kirajzolodott a Jelen, hogy megerkezhettek az eletembe bizonyos Szemelyek es Esemenyek, s hogy segitett lelassulni es meg nyitottabb lenni, nem beszelve arrol, hogy egy izig-verig Kosbol azza lettem, aki Vagyok.
Eletem inkabb egy Jatek, mint Jatszma, s ahogy lassan all ossze a kep, minden egyes darabka az Elet Nagy Tablajan Apro, de annal Tobb Boldogsagot nyujt.
Persze szoktam szenvedni.. ahogy M.fogalmazott anno: "Szilvika, te szeretsz szenvedni" - mert szenvedni jo :)) Najo :)
Igen, messze vagyok a Tokeletestol, de lehet, hogy igy vagyunk Tokeletesek, a Sajat Tokeletlensegunkben? :O)
Egyebkent minden csak nezopont kerdese, lehet "ujrakeretezni" ha vmi nem teccik :))

Ezt mind azert irtam le, mert ez a kezdet.
A Bevezeto :))
Igy majd nem lesz olyan 'hirtelen' az a rengeteg tema, amiket evek ota imadok, es le fogok irni:
- Pozitiv Eletfelfogas, Gondolatok, Beszed, Tettek
- meditalas
- a fajdalmas felismeres :)) - hogy a Sajat Vilagunkat Mi teremtjuk Magunknak
- Emberi Jatszmak /mikor erezhetnenk magunkat jol is/
- az Ego jatszmai /hat ja, a naagy Eltevedes/
- kvantumfizika
- NLP
- kineziologia
- emocionalis gyogyitas
- Csillaggyerekek
- Holografikus, Multidimenzionalis Vilag, Emberek
- najo, mostmar tenyleg keso van a felsorolas folytatasahoz :))

Fura, hogy vannak emberek, akikkel evek alatt egyszer nem beszeltem ilyenekrol, holott ez a fo erdeklodesi korom, na, mondjuk meg jo sok minden mas is.. es akkor meg nem is beszeltunk a Spiritualis Gyermeknevelesrol /lasd az indianokat :)/

Ja, es a TITOK. A Titok nem foglalkozik azzal, hogy szeretjuk e, vagy sem. A Titok mukodik :)

Igy vagyok ezzel en is. Engem nem muszaj szeretni; olvasni, amit irok; nem vagyok xy szinteken; egy emberke vagyok itt a tomegben, aki most el, most tanul, most tapasztal.

Es mire volt jo ez a sok szoveg? Sokan jarnak hasonlo utakon, sokunkban ott vannak a kerdesek, es keressuk a valaszokat. Az Utat barminek nevezzuk, rajta robogunk, Eleteken at.. es idonkent osszefutunk. Keressuk a Boldogsagot, Magunkat, a Jovot a Gyermekeinknek, a Biztonsagot.

Vannak maganyos utkeresok, vannak, akik mar megtalaltak a sajatjukat, vannak, akik meg nem is keresik, vannak akik nem tudjak, vannak, akik adnak, de fogadni nem tudnak, akik kapnak, de adni nem tudnak,,

En orulok, ha barmiben tudok segiteni. Orulok, ha valakinek a "katalizatora"vagyok, ha valaki mosolyog egyet, es csak ugy szimplan: kicsit jol erzi magat :o)

Konyvajanlataim ma is vannak, abszolut a teljesseg igenye nelkul:
Az Alkimista - Paulo Coelho
Mennyei Profecia, a Felismeresek, Shambala Titka -James Redfield
A Bekes Harcos
Eld az Eleted, Az ero benned van - Louise L.Hay
Az intuicio tanulhato
az osszes Szepes Maria konyv a Voros Oroszlannal az elen
Foldangyal, Kristalygyerekek es a tobbi Doreen Virtue konyv
Eletfeladatok, eletmintak - energiamatrix, energiabelyegek
Vegzetes veletlen, es a tobbi Deepak Chopra konyv
Vegso Valosag - Balogh Bela
Beszelgetesek Istennel 1-2-3, es a tobbi Neil Donald Walsch konyv
A Most hatalma, Uj Fold Ekhart Tolletol
Bekabol kiralyfi (NLP) es meg reggelig folytathatnam..

Opp, itt egy link, Agykontrolltol arcelemzesig sokminden talalhato:
http://balop.freeweb.hu/konyv.htm

Es ha meg ezek utan van kedvetek olvasni, akkor itt van par POZITIV GONDOLAT!!!:
http://www.atitok.hu/index.nof?o=0&k2=182&nyelvid=1&k1=147

1 comment:

Firenze said...

Szerintem nincs abban semmi, ha az ember leirja a (elet)tapasztalatait. Egyreszt, mert erdekesebb igy "ravezetni" masokat a spiritualis utra es egy pozitivabb eletszemleletre, ha vki leirja a sajat boren megtapasztaltakat, mintha csak a modszereket emlitene....azt el lehet olvasni konyvekbol is...nekem nagyon tetszett ez a bejegyzesed, amiben magadrol is irtal. Akinek nem teszik majd, az ugysem olvassa. Azt a tervedet se hanyagold, hogy egyszer leirod az utielmenyeidet, szerintem sokan olvasnak szivesen azt is :-)