Wednesday, April 1, 2009

Gondolatok a Sikerrol, Boldogsagrol es Szeretetrol

Mult het pentek-szo-vasarnapomat egy 3 teljes napos szeminariumon toltottem.

Eloszor egy szeeep, hosszu beszamolot keszultem irni rola Nektek, akiket tudom, hogy erdekel..
de meggondoltam magam, es alljon itt egy rovid osszefoglalo:

Szerencsesek vagyunk, hogy MOST elunk. Most, amikor a Szemelyi Fejlodes eloterbe kerul.

Ez az atalakulas nem veletlen. Egyre tobb ember keresi es talalja meg az utat az on-felfedezes, es onmegvalositas fele, megszabadulva az elvarasokon alapulo vilag lancai alol.

Egyenek, es cegek is keresik az uj utat. Az uzlet- es eletvezetesi tanacsadasok, professzionalis fejlodes-kurzusok es eloadas-technikak, mentor csoportok, es mesterkurzusok elterjedese ramutatnak arra a tenyre es igenyre, miszerint az egyen fejlodese alakitja a globalis fejlodesunket.

Mindenki, kortol, nemtol fuggetlenul kepes elmejenek atallitasara - habar sokszor ez egy oriasi sokk vagy trauma kovetkezmenye -, torekedhetunk a Tudatossagra es On-fejlesztesre.

Torekedni kell tovabba arra, hogy inspiracioban, motivacioban, pozitiv kornyezetben, celjainkat szem elott tartva elhivatottan eljunk, szeretettel vizualizalva nemcsak sajat es kornyezetunk torteneseit, jovojet, de Almaink megvalosulasaval TUDNI, hogy annak valora valtasa jo Nekunk, Masoknak es az EGESZ BOLYGONKNAK.

Minden Szinten Gazdag Eletet Elni nem a penzrol szol. Annal sokkal tobbrol van szo.

Bolcsen, Jatekosan, folyamatos tanulassal es megfelelo donteshozasokkal, Szeretettel es Halaval a Sorsunk es Lehetosegeink irant nemcsak Sikeres es Boldog Eletet elhetunk, de inspiralunk Masokat, Ok szinten Masokat, ezzel hozzajarulva a Kollektiv Tudat fejlodesehez es a Szeretet megerositesehez.

"Ne a haboru ellen - a Beke mellett tuntess!" (Terez Anya)

No comments: