Friday, April 3, 2009

Mik is tortentek a hetvegen? Kicsit reszletesebben :)

"Úgy segíts másokon, hogy segíthessenek önmagukon. "

Ha Valamelyikotoket erdekli ez a 3 napos szeminarium - Dublin, London, Perth, Melbourne, Brisbane, Adelaide, Sydney es Auckland valamelyikeben - szivesen ajanlom figyelmetekbe:

http://www.breakthroughtosuccess.com.au/?af=CLS1032961

Elozo hetvegen vegighallgattam, reszemrol nagyon tetszett:

- elsosorban a modszer: NLP(Neuro-Linguistic Programming) hipnozissal /on-hipnozissal/ valo kombinalasa.
Az NLP egyebkent egy integrált pszichológiai és kommunikációelméleti szemlélet elnevezése, másrészt az ezen szemléletre, illetve a mögöttes tapasztalatokra épülő konkrét pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák rendszere. Az NLP olyan módszercsomag, amely a nyelvhasználatot és viselkedést tanulmányozva a kiválóság struktúráját igyekszik megfejteni, ezzel megismételhetővé és elsajátíthatóvá tenni az egyes ember számára. Az így elsajátított tudás aztán alkalmazható az élet bármely területén, ahol a hatékony kommunikáció mint releváns szempont megjelenik (nevelés, vállalatvezetés, üzleti élet, politika stb.). /wiki/

- masreszt a tartalom humorral, tortenetekkel, lendulettel es hihetetlen pozitiv energiaval fuszerezve,
- harmadreszt az a kb. 1000-1200 ember, aki 3 napon at mosolygott, s azok az onkentesek, akiket megkerdeztem, es allitasuk szerint atformaltak az eletuket valoban par honap alatt Chrisnek koszonhetoen, es
- az egesz filozofia: 2 erzes letezik. Egyik a Tiszta Szeretet - masik ennek ellenkezoje, a Felelem /es ennek kivetulesei/. Ha megertjuk, hogy felelmeink altal /pl. duh/ vezerelve tevesen hisszuk, hogy a hatalom birtokaban vagyunk, tudatositjuk, majd ujra epitjuk pozitiv modon a regi mintakat, vegul csak a Tiszta Szeretet marad. Ez pedig a Feltetel nelkuli, magas vibracioju, Egyseg erzese. S az Univerzum erre reagal. Vegso soron nemcsak sajat, hanem a szoros, majd a kevesbe szoros kornyezetunkre is hatassal leszunk.

Tehat a berogzodott mintak, felelmek, aggalyok... tudatosan atformalhatok, ujramintazhatok azert a celert, hogy kitalaljuk es megvalositsuk Almainkat, ezaltal megtalalva a sajat Boldogsagunkat, amivel masokat boldogga teszunk es vegso soron az egesz Fold nevu Bolygonak jot teszunk.

Ha negativ lenyomatok kepesek befolyasolni nemzedekek eletet - a pozitivak is kepesek.

Es ez a program nem /csak/ a penzrol szol - ennel sokkal tobbrol, mint az elozo irasomban mar emlitettem.

A 3 napos eloadas egyebkent teljesen ingyenes - erdekes, hogy ezt senki sem hiszi el :))
/egyebkent spiritualis tanulmanyaimert sem a Tanitom, sem a tobbi "Mesterem", ha tudtukon kivul szabad igy neveznem oket, dehat annyi mindent tanulok toluk :)) - nem kernek penzt/

Ha Lacko nem menne, en fogok ujra, szeptemberben, Sydneyben. Fenomenalis volt - tenyleg csak ajanlani tudom annak, aki az elete barmely, vagy akar minden teruleten fejlodni szeretne!!!

Szerintem az, ha valakinek mindig minden ugy jo, ahogy Van - szuper, de ettol meg a Fejlodes utjat lehet jarni - a ketto nem zarja ki egymast - mondom az en Imadottamnak mindig :))

Ha pedig sehogy sincs jol, akkor itt az ido, hogy elkezdjunk dolgozni Magunkon, es anelkul, hogy barmit meg kellene vasarolnunk, nagyszeru gyakorlatokat es feladatokat kapunk az onismerethez, celkituzesekhez, es sok mashoz.. Az eloadason van minden, spiritualitastol pszichologian at hipnozisig, es meg ennel sokkal tobb is.

Nekem pl. kifejezetten tetszik, hogy Chris megemliti tobbek kozott az Alkimistat, a Vonzas Torvenyet es termeszetesen A Titok c.konyvet, illetve peldakepnek tobbek kozott Nelson Mandela, Terez Anya, vagy epp Donald Trump Almainak megvalosulasairol beszelt /igen, van bennuk kozos/.

Nagyon sok meselni valom lenne, de mar evek ota tudom, hogy a baromi nagy lelkesedesem lefaraszt sok embert, sot, sokan meg csak nem is igazan kivancsiak masok sikereire - persze a "neked szerencsed van", "ha nekem lenne penzem", "igy konnyu" mondatok egyszerubbek :)

Na de! Aki ismer, tudja, hogy ez mind nem tor le engem es ne felejtsuk: "amibe nem halsz bele, az erosit". Es valoban, ha pl. a jogsimat emlitjuk: nem is tort le ugy, ahogy "illett volna": ha nem ment elsore, majd sikerul masodjara :) sot, mindjart vagy 3 pozitivumot ki tudok hozni abbol, hogy 10 napig nem vezetek :) es ebben az esetben egyebkent itt mar reges regen nem arrol van szo, hogy bukta vagy nem bukta, hanem az elonyok, amik az esemenybol adodtak :-)

Egyebkent visszaterve egy pillanatra a fejlodesre es ennek akar a pszichologiai, akar a spiritualis vonzatara, az egyik legfobb kerdes:

MI A TITKA ANNAK, HOGY MINDEN SZINTEN GAZDAG ELETET ELJUNK?

1.) Azt csinalni, amit SZERETUNK - maximumon, kompromisszumok nelkul - ami jo Nekunk es inspiral masokat
2.) Ezert JELENTOSEN meg is vagyunk jutalmazva /nem csak anyagilag!!!/
3.) A HALA kifejezese nagyon fontos:
mikor az Elet barmi modon megajandekoz:
- elfogadni,
- megkoszonni,
- UNNEPELNI -tudni kell! (A Titok :))
4.) Hozzajarulas a Fold jobba teteleert - barmilyen szinten kozremukodes, adakozas.

Ezeket a teteleket sokaig lehetne boncolgatni. En leragadok most egy pillanatra a 3. pontnal es EZUTON KIFEJEZEM HALAMAT ES KOSZONETEMET MINDENKINEK, AKI ITT, AUSZTRALIABAN AZ ELMULT 5 EVBEN HOZZAJARULT A JELENLEGI ELETEMHEZ, AMIBEN ITT ES MOST TARTOZKODOM!
NELKULUK, NELKULETEK JELENLEG NEM TARTANEK EZEN AZ UTON!!!!
A Negativ neha Pozitiv:o)
Mint egy Oscar atadas :))
Koszonom Mindannyiotoknak, hogy a szamomra IGAZAN FONTOS UTON jarhatok, es nem veszek el az Utvesztokben..
Fokuszalhatok az ALMAIMRA, megvalositasukhoz vezeto Lepcsofokokra, Boldog, Sikeres Eletemre!
Halas vagyok Lackonak, aki Nullas Pulzussal elvisel, elviseli, hogy akar ejjel orakon at bombazom terveimmel :)) Peldat mutat, Munkaja a Hobbija es Hobbija a Munkaja, ezen kivul olyan elkotelezettseget mutat Elete Fontos Dolgaiban, hogy le a kalappal elotte! Halas vagyok a Sorsnak, hogy o Gyermekunk Apja, Peldakepe es Apa-mintaja!
Halas vagyok a Sorsnak, amiert Bence hozzank szuletett, es a megfelelo eszkozeivel rairanyitott a Sajat utamra :) mindezzel hozzasegitve Bennunket, a Szuleit annak a Tudasnak az eleresere, amit O mar regen tud... ;-)
Es termeszetesen Halas vagyok Szuleimnek es Rokonaimnak :))
De elsosorban jelenleg Anyunak, aki csalhatatlan erzekkel es elkepeszto osszhangban el es virul Kisdedunk ovoja- es tanitojakent :)))

2 comments:

Firenze said...

NLP-t en is csinaltam regen, egy pszichiater ismerosom ajanlotta.
Apropo hipnozis: neki(fent emlitett ismeros)allergiajat hipnozis segitsegevel szuntettek meg...

Unknown said...

:) es hogy tetszett az NLP? Anyu 3-4 eve otthon jart valakihez, aki segitett neki: kifejezetten lelki gyogyulas teren - ezen a 7vegen viszont az elet osszes teruleten elerheto sikerrol esett szo :) a hipnozis resze pedig!!! mennyire hatekony es pofonegyszeru gyakorlatok! ugyhogy ki is vettem a konyvtarbol 2 konyvet: Fine tune your brain es Reframing cimmel, engem most a modszer, mint Egesz fogott meg, de ha szetszedem egeszsegre, lelek, coaching.. barmelyik reszere, mind nagyon izgalmasnak tunik :)