Thursday, March 1, 2012

Sydney

Egy kicsit elmaradtam a blogbejegyzésekkel. Döbbenet, hogy ma egy hete értünk vissza, úgy tűnik, mintha 3 hét telt volna el.

Átállási problémánk nem igazán volt, a csomagjaink viszont lemaradtak tőlünk valahol Európában, ami nem csoda, hiszen 2,5 órás késéssel indultunk Budapestről a berlini hóvihar miatt, így kb. 5 percünk volt arra, hogy elérjük a Berlin-Helsinki járatot, becsekkolással együtt, futva.

A terminálok közti távolságot "szokás szerint" - már megint -  strandpapucsban és egyszál vékony pulcsiban tettük meg, kívül a nulla fokban, mivel úgy tűnik, hogy amíg a meleg ázsiai országokban terminálokon belül lehet közlekedni, a cuki európaiakban kívül kell (Helsinki, Berlin) :D

A Malév megszűnése miatt egyébként az Air Berlin-nel repültünk Berlinbe, onnan Helsinki-be, onnan Bangkok-ba és onnan Sydney-be. Az út nagyon jó volt, egyik felét végigaludtuk, másikat végigtévéztük, jó helyen ültünk és jó kajákat ettünk.

Megérkeztünk, pénteken Mágneses Szívaktiválás Meditáció volt a Théta Központban, azóta is változik minden, elmondhatatlan élmény a 3.része! Azért már angolul csináltam egy youtube visszajelzést róla, minden nap valami csoda történik.

Bence és Lackó jól vannak, az ovi remek, a napok nyüzsgősek.

Úgy tűnik, március 2O felé újra útnak indulunk, április 9-ig nagyjából ismét otthon leszünk és várnak a Théta Tanfolyamok, juhuuu!!!! :D

Részletek erről hamarosan, hiszen minden alakulóban, természetesen a legjobb uton-módon :)))

2 comments:

Anonymous said...

A fiad már iskolába jár... Nem oviba.
Kicsit rájuk is odafigyelhetnél...

Unknown said...

Komolyan? Az én fiam Kindy-be jár, nálam az nagycsoportos óvodát jelent.
Lackó érdeklődik, hogy ki az, aki ennyire tudja, hogy ő mit érez? Mondjuk én is, talán egy név nem ártott volna, de természetesen köszönjük az észrevételt!