Sunday, March 4, 2012

A Párduc Project


Nos ez az, amiről szó van egy ideje és amin hamarosan részt veszünk: ABN Fitness Model Verseny. 
Csilla, a személyi edzőnk látható a képen és láthatóan (és érezhetően is) NAGYON JÓ! Kb. ugyanígy fogunk kinézni május 6-ra, mint Ő a versenyen - és én kb. ugyanúgy néztem ki pár hónapja, mint ő a legelső képen :D

Csilla felkészített bennünket arra - az edzés és diéta elején -, hogy minden egyes személyi edző, ismerős, barát és családtag kommentálja majd azt, amit csinálunk - és természetesen igaza van :)

Nyilván végighallgattunk már sokmindent (hasonlóan a gyerekneveléshez), többek között:
- ez a diéta hülyeség / egészségtelen / lehetne sokkal jobb / másképp
- minek nekünk lefogyni (pláne Orsinak)
- ez a felkészülési idő kevés / lehetetlen / túl drasztikus
- ennyi idősen mit várok, jó ez így, ahogy kinézek 
stb.

Ugye tudjuk, hogy mindenki a saját szűrőjén - hitrendszerén - keresztül mondja ezeket (és persze mindenki CSAK AZT a részét látja meg a témából, ami VELE rezonál), az viszont nem a mi valóságunk.

A mi valóságunk az, hogy egy olyan étkezésen vagyunk, amivel pontosan elérjük a kívánt eredményt, egy fél percet nem éheztünk még, ahol pontosan a testsúlyunknak-magasságunknak megfelelően van kikalkulálva és összeállítva a protein-szénhidrát-mozgás, stb. együttes és ami folyamatosan alkalmazkodik a változó igényekhez. Edzésünk heti 6 cardio reggelente és heti 3 súlyzós edzés, amin Lackó és Bence is részt vesz, és ami meglehetősen kellemes érzéseket ad nekünk.
És akkor még meg sem említettem a Thétát, amivel percek alatt akár jelentős változások lehetségesek :D

Ez az egész mégcsak nem is kihívás, hanem egy olyan fejlődési lehetőség test-lélek-szellem szinten, amiért már most megveregetjük a saját vállunkat. Klassz Csajok vagyunk! Oh yeah, ahogy Csábi Bence mondaná :D

FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT A MAGA SZEMSZÖGÉBŐL MINDEN KEDVES HOZZÁSZÓLÓNAK IGAZA VAN!!! SZERENCSÉRE MI PEDIG MINDANNYIAN TUDJUK, MIT ÉS MIÉRT CSINÁLUNK. :))))


No comments: