Saturday, March 3, 2012

És még csak március eleje van... :D

Tisztában vagyok azzal, hogy amit itt vagy máshol kikommunikálok, egyeseknek lehetetlen követni, másoknak baromira nem tetszik, sőt, egyenesen irritál, megint másokat pedig nemcsak, hogy motiválok, hanem egyenesen olyan dolgokra inspirálok, amikről még csak nem is álmodtak, mielőtt találkoztak velem.

Ez az év számunkra ultrabrutál szupppperrjóóó, és még csak most kezdődött el!!
Nagyjából látom Bence jövőjét (naja, könnyű úgy, hogy előrelátok a jövőbe) és tudom, mi Lackó terve, ő pedig tisztában van az enyémmel, sőt, valami misztikus módon ezt egyeztetni is szoktuk.
Továbbmegyek, csak az történik az életünkben, amivel MINDENKOR és MINDHÁRMAN egyetértünk - azért mindenkitől köszi, aki aggódik a családi életünkért :D

Az idei év az eddigi nem megszokottól is teljesen eltérő lesz. Pedig olyan jól összeállt a kép tavaly év végén HEHEHE!!!! De hol van már a tavalyi hóóó! Úgy tűnik, végleg le kell szoknom arról, hogy előre tervezzek pár hétnél tovább (najó, azért a terv augusztus végéig jelenleg 8O%-ban megvan) :))

India helyett (pedig ösztöndíjat is kaptam a tanulmányaimhoz) azt választottam, hogy inkább Magyarországon tanítunk meg újabb 4 tanfolyamot. Sőt, 3 hét múlva újabb hármat. Sőt, azután újabbakat és újabbakat.

Van, aki kérdezte: "mi van, kint nem tudjátok ezt megtenni? Minek kell hazajárni?"
Más megkérdezte: "nem kéne már hazaköltözni, minek éltek külföldön?"
Megint más: "szegény Lackó" "szegény Bence"
Megint mások: "szerencsések vagytok" "azért nem tudnék ennyit utazni"
Volt aki szerint: "hogy bírod otthon hagyni Bencét?"
Más azt mondta: "az elmúlt 5 évben kevés anya tett ennyit a gyerekéért, megérdemelsz egy kis szabit"
Hallottam, hogy: "micsoda szuper férjed van és mázlid, hogy ezt megengedi"
És azt is: "nem hiszem el, hogy ilyen a férjed, biztos, csak úgy csinál" (ez a legjobb!)
Sokféle érdekes gondolattal, életekkel találkozunk, köszönjük a tapasztalatokat :))
Majdnem kielemeztem őket, de hoppá, ez egy blog :D

A Bahamák, stb. helyett egy egészen más lehetőség "csúszott be" és nyilván sokkal fontosabb számomra, ha az valósult meg, ami (nem egyértelmű?). Ezek a lehetőségek egyébként folyamatosan változnak. A hagyományos gondolkodással természetesen nem "várhatom" el senkitől, hogy megértse, miről beszélek, hiszen én sem értettem volna meg akár fél évvel ezelőtt sem azt, amiről most szó van.

Amit ebben az évben le fogunk zongorázni (és már el is kezdődött) azt hiszem történelmet ír. Pontosabban már elkezdtük és ZAJLIK. Nincs időm mindent megírni, de tény, hogy olyan dolgot teszünk, amit előttünk még senki, egy bizonyos témában. De lehet, hogy kettőben :)

Mellesleg MINDENT megcáfoltunk már, amit hallottunk / mondtak / korábban tapasztaltunk
- új cég indításával kapcsolatban
- kisgyermekkel mit lehet és mit nem
- Magyarországon mit lehet és mit nem
- utazni hogy lehet és hogy nem
- és még sorolhatnám.

Pár hete még Beszéd Tréningre (vocal coaching) és Nyilvános Előadó tréningre (Public Speaker) jelentkeztem volna, de egy kedves szakértő véleményezte a tanításomat / előadásomat és kiderült, nincs rá szükségem. Viszont megtanultam már videot vágni, és ugyan Lackó szuperjól megcsinálta a weboldalaimat, azért megtanított minket pár alap programozói fogásra is :D

Még valami: mondtam már, hogy a Párduc Projectet nyomjuk és természetesen szuperjól haladunk?
Aki esetleg aggódna, hogy Bence és Lackó kimarad: ők is velünk edzenek természetesen :)))


No comments: