Wednesday, March 7, 2012

Véletlenek sorozata?

Az elmúlt tíz napban csoda csoda hátán történik itt :) Na persze nem a véletlenek sorozatáról, hanem célzottan, a feltett szándékból megvalósuló csodákról beszélek.

CSODA = CSELEKVŐ SZERETET

Hosszú lenne leírni most minden egyes nap történését, majd valamikor talán lesz rá időm (már megint éjjel fél kettő múlt). Mióta edzünk, vagy fél órával többet alszom a szokásos pár óránál és kb. 6-kor kelek, hogy meglegyen a 4O perc kardió még ovi és reggeli előtt.

Komolyan mondom, mióta megváltozott a szemléletem az életről és arról, hogy mi lehetséges és mi nem,  annyira örülök, hogy úgy alakul az életünk, ahogy! Mindenki a lehető legjobban veszi a dolgokat, akadályokról szó sincsen, csak a végtelen lehetőségek sorozatáról, úristen, és most kezdődik igazán! Mondanám, hogy hamarosan, de valójában az "IGAZÁN" már elindult, most pár hete :D

Mióta múlt héten lelépett az amerikai barátunk, volt még két remek programunk (vele sok volt), az egyik ma, ahol megint csak a legjobbkor voltam legjobb helyen és részesültem egy kis biznisz-szemléletváltásban, illetve volt egy mozi-est, ahol összegyűjtöttünk párszáz dollárt egy alapítványnak - ezek a rendezvények minden hónapban vannak, és hol gyerek-, hol állatmentőszervezet számára, hol pedig valamilyen betegségben szenvedők segítésére alapított szervezet számára gyűjtünk. Szeretem ezt a szokást Ausztráliában, az emberek nagyon sokat tesznek a jó ügyek érdekében. Mi is részese vagyunk ennek, hálás vagyok a sorsnak, hogy abban a pozícióban vagyunk, hogy segíthetünk.

Szóval, ha valakit érdekel, hogy csinálom, amit csinálok, itt egy recept a sok közül:
- nyitott elme
- szerető szív
- koncentrált figyelem arra, amit látni akarok az életemben
- elkötelezettség
- cselekvés
- elengedés
- bizalom
- játékosság
- folyamatos tanulás-önmunka, napi szinten
- szándék a nyertes-nyertes pozíció megvalósítására - ami emiatt meg is valósul
- és végül tudni, hogy mindenki a lehető legjobbat hozza ki magából, mindenki a saját élettapasztalatából beszél, ami nem az enyém, tehát nem azonosulok vele.
Ja még valami: nem próbálok meg félinformációkból dolgokat, élethelyzeteket megítélni, pláne nem másokét. Amíg ezt teszem, a fókusz nem rajtam van, és akkor ki éli az én életemet :D

Najó, ezt kb. 2héten át tudnám írni. Jóéjszakát/reggelt/napot/estét :)

No comments: