Friday, October 14, 2011

Legyél benne az Első Magyarországi Csapatban!

A ThetaHealing® Technika több, mint 100 országban jelen van világszerte, mint pl. USA, Kanada, Mexikó, Brazília, Ausztrália, Új-Zéland, Anglia, Skócia, Hollandia, Dánia, Norvégia, Svédország, Olaszország, Horvátország, Bulgária, Románia, Csehország, Szlovénia, Szerbia, Oroszország, Libanon, Izrael, Egyesült Arab Emirátusok, Kína, továbbá Indiában egyes megyékben az oktatás része, illetve Japánban már kórházakban is alkalmazzák.


  • Szeretnél változtatni életeden és ezért tenni is akarsz?
  • Szívesen segítenél másoknak?
  • Gyógyulni szeretnél.. vagy gyógyítani?
  • Tudatosan nevelnéd gyermekeidet?
  • Sikereket szeretnél elérni munkádban?
  • Boldog párkapcsolatban élnél?
  • Egészséget, harmóniát, bőséget teremtenél?

Diák, Tanár, Óvónő, Üzletember, Anyuka, Orvos, Fiatal vagy Idős, Kreatív, Vállalkozó Szellemű, Depressziós, Haragos, Boldogságra váró, Azonnal gyógyuló, Útkereső... kortól, nemtől, vallástól függetlenül mindenkinek, aki Új Valóságot akar teremteni!



LEGYÉL TE IS AZ ELSŐ MAGYARORSZÁGI CSAPATBAN!

A ThetaHealing® olyan energetikai gyógyítási technika, amely akár tökéletes kiegészítője lehet más gyógymódoknak, segítheti a kognitív terápiák, hipnoterápia, NLP eredményeit - önmagában használva pedig egy olyan módszer, amely akár azonnali változásokat hozhat életed bármely területén, tudatosan újrateremtve valóságodat.

Tanfolyam Időpontok
ThetaHealing® ALAP Kurzus
2011. október 21-23. VAGY 2011. október 28-30.
A ThetaHealing® HALADÓ Kurzus
2011. november 04-06.


Jelentkezési határidő: október 16.




Eddig a kurzusokról. Adalékban a következő, hogy kinek ajánlom:


- azoknak az anyukáknak, akik gyógyszerezés nélkül akarják felnevelni gyermekeiket
- azoknak a szülőknek, akik nem szándékoznak a saját problémáikat a gyermekeiknek átadni
- azoknak, akik hajlandóak szembenézni azzal a ténnyel, hogy 8O-9O%-ban nem tudjuk, mit gondolunk, 
viszont képesek abban hinni, hogy ez megváltoztatható, és a valóság itt és most újrateremthető
- azoknak, akik képesek megérteni, hogy ezeken a kurzusokon teremteni tanulunk, tudatosan, olyan szinten, ahogy a világban még kevesen tudnak, de egyre több a szándék és egyre több a cselekvő
- azoknak, akik nem ujjal mutogatnak, hanem tenni akarnak és tesznek is
- akik hozzá akarnak járulni a saját, mások és ezáltal a világ békéjéhez
- akik képesek megérteni, hogy minél többet adnak, annál többet kapnak vissza, hogy minél többet adhassanak, mert az energia mozgásban van
- akik képesek akarnak arra lenni, hogy jobbá tegyék vagy elengedjék azt, ami nem szolgálja őket
- akik megértik, hogy a betegség egyensúlyából kibillent egész-ség és minden visszabillenthető
- akik megértik, hogy a pénz ugyanabból az energiából áll, mint minden más, és képesek visszavenni a fókuszukat saját magukra - a pénz negatív megítélése helyett - és megteremteni azt a bőséget, amire vágynak, BÁRMI legyen az, mert amiben az emberi elme hinni tud, az meg is valósulhat
- akik játszani akarnak és jólérezni magukat, olyan dolgokat csinálni, ami kívül eshet a komfortzónán
- akik tágítani akarják a tudatukat, mert tudják, csak azért, mert a világ egyik pontján X dolog nem normális, a másik pontján még az lehet - felmérve ezzel azt, hogy csak 1 embert akadályoz meg a korlátozó hitrendszer: azt, aki limitáltan gondolkodik.









1 comment:

Globetrotter said...

Szia Szilvi! Legalabb ket eve kovetem a blogodat, egyreszt mivel Sydneyben mi is eltoltottunk korabban egy rovid idoszakot es jo rola hallani; masreszt utazo csalad vagyunk mi is, always on the go :) es legfokeppen azert mert nagyon szimpatikus az elethez valo hozzaallasod, mondhatni, teljesen egybevag a sajat pozitiv eletszemletemmel is!
Fantasztikus, hogy megismerkedtel a Theta healing-gel es koszonet erte, hogy itt is megosztod a sajat tapasztalataidat, magan es szakmai szinten egyarant! Abszolut felkeltetted vele az erdeklodesemet nekem is, csak mivel jelenleg Madridban elunk kicsit messze esnek a kurzusok. Ha viszont Spanyolorszagba is tervezitek, mindenkepp szeretnek resztvenni majd en is! Addig is tovabbi sok sikert es nagy gratulaciot kivanok en is Neked/Nektek!
Udv Mediterraniabol :-) Vera