Monday, October 24, 2011

Történelmi pillanat

Az Első ThetaHealing Alap DNS Tanfolyam lezajlott. Budapest, Magyarország!!!!

Ma 6 órakor fejeződött be a 3 napos kurzus. Isteni volt, fantasztikus a csapat!

Estére több köszönő emailt kaptunk, nagyon hálás vagyok a Sorsnak, a Diákoknak és magunknak Orsival, hogy ez így összejött. Beledobott mindenki apait-anyait! :D

Két végzett Theta Konzulens hiányzik a képről, nekik korábban el kellett menniük. Róluk szerintem hamarosan hallunk még, Nagyszerú Srácok!!! :)



Ez az az Osztály, ami egy Új Kezdetet jelent Itthon. Teljes mértékben biztos vagyok benne, talán úgy, mint mikor Edison tudta, hogy bárki, bármit mond, ő megtalálja a megoldást. És megtalálta  :D

Nagyon nagyon fantasztikus volt tanítani. Hogy honnan van ennyi erőm és energiám.. 4-kor, 3-kor és 2-kor feküdtem le a héten egy nap kivételével, pénteken, mikor 9-kor bealudtam. 7 körül kelünk. Végigbeszéltem majd' 3 napot és végigvezettem az osztályt az Alap DNS kurzuson.
Orsika szuper volt, szintén nagyon sokat dolgozott, szívvel-lélekkel!

AMIBEN AZ EMBERI ELME HINNI TUD, AZ MEGVALÓSUL....


Volt pár érdekes esetünk:


1.) Egy lány megvágta a szemét egy növény levelének oldalsó élével - belehajolt és az oldala széthasította a szaruhártyáját már régebben, csak néha begyullad neki auu -, szóval a szeme elég csúnya volt már pénteken, szombat délelőtt pedig be sem jött, úgy begyulladt. Aztán du. megjött, vörös, könnyes szemmel, csináltunk 2 rövid gyógyítást. Vasárnapra nemhogy begyulladva nem volt, de pont úgy nézett ki, mint az eredeti. Tudom, milyen érzés, nekem bemetszették a szaruhártyáimat 1995-ben, mindkét szememen, dioptriaeltűntető műtét volt, hát nem 1 napig ömlött a könny a szememből.


2.) Csináltunk egy csoport-távgyógyítást ma délelőtt. Ez úgy néz ki, hogy mindenki vizualizálhatja XY ismerősét, aki számára gyógyító energiát kér-küld-lát. Egy cégvezető-tulajdonos ismerősöm (fogalmam nem volt, hogy érdekli az ilyesmi, de eljött a Teremtés és Bőség tanfolyamunkra, azóta olyan üzleteket köt.. szóval) küldött a feleségének egy smst, hogy a beteg anyósának küldünk "valamit", 2O perc múlva írja meg, hogy van. Megtörtént a gyakorlat. Megjött az sms Ida nénitől: "nem tudom, mit csináltatok, de elmúlt a kínzó hátfájásom és a nyomás a fejemből".


Ugyanez a Srác a Lehetséges Jövő-Leolvasás gyakorlatnál vizualizálta, milyen autóval fognak elindulni síelni most csütörtökön. 4-5 autó volt a lehetséges választék. A feladat után felhívta a barátját és megkérdezte, melyik kocsival fognak indulni - és pontosan ugyanazzal a sötétkék BMW-vel, amit pár perccel korábban "látott" :D


3.) Egy ügyvédhölgy érdekes tapasztalattal lett gazdagabb. Tegnap a du-i gyakorlása nem úgy sült el, ahogy gondolta, de tudta, valamilyen szinten ezt ő alakította így. Kértem, írja le, hogy érinti ez őt. Ma reggelre olyan szinten döbbent rá, hogy mi volt a szituáció, ami élete egy területén eddig szabotálta a sikerben, hogy fantasztikus volt hallgatni is, amit elmesélt, nem csak látni, hogy milyen jól van és azt hiszem elég gyorsan meg is szabadult ettől a leckétől :)

Tulajdonképpen írhatnék mind a 21 diákról.. lehet, majd egy könyvben :D


Búcsúzóul egy vélemény, egy pszichológus-szervezetfejlesztő trénertől, aki eddig csak ízelítőt kapott tőlem a Thetából:
"Jó hallani, h ennyi minden benne van a thétában. Nekem az volt az érzésem, hogy mintha nagyon gyors és hatékony út lenne. Olyanokkal foglalkoztunk, és remélhetőleg néhány alkalommal megváltoztatásra kerül, amivel a pszichológia hónapokat, éveket foglalkozna. És ez tök jó."


Ez az az út, amit valóban sokan furán fogadnak, de működik. És miért? Ezért:


Teremtés megfigyelés által

John Wheeler, Albert Einstein és Niels Bohr tudományos munkatársa és a fekete lyuk kifejezés megalkotója tette fel a kérdést "Hogy jönnek létre? " Talán eljött már az az idő, mikor a kvantumfizika képes bizonyítani, hogy a megfigyelés művészete megváltoztatja a valóságunkat.
Ezt a teóriát bizonyítandóan készült egy tudományos kísérlet, aminek eredményeként John Wheeler kijelentette, “ Az információ nem csak az, amit a Világról tanultunk, hanem lehet az is, ami a Világot alakítja. ”


Nézzük, hogyan jön ez a kísérlet a Theta technikához:
Láthatjuk azt az éterikus utat, ami létrejön a gyógyító, a kilens és a Kreatív erő között, mint egy kis Féreglyuk. Térben és időben ez a kis féreglyuk lehetővé teszi különböző faktorok együttműködését, például dimenziókon át haladhatunk: gyógyíthatunk anélkül, hogy interferenciába kerülnénk az idővel és egyéb faktorokkal, miközben nyitottak maradunk irányába és az energiát felhasználjuk. A kvantummechanikában a megfigyéles cselekedete befolyásolja az eredményt. A Theta technika kvantummechanika. A vizualizáció művészetét meg kell tanulni ahhoz, hogy a közös teremtés létrejöhessen, ezért a Tanúsítás - avagy a folyamat tanújának lenni  - nagyon fontos.



A Theta technika azt jelenti: ÚJRATEREMTJÜK A VALÓSÁGUNKAT. MOST.
Akár parkolóhelyet, akár egész-séget, akár jólétet. Bármit, amiben Mindenki NYER.






Az előbb ezt kaptam az egyik legnagyobb ausztrál tanártól, micsoda megtiszteltetés!!!!

"You are truly and inspiration to us all Szilvia! Well done and good on you for following your passion!!! I am so happy for you!"

Kb. röviden: Mindannyiunk számára inspiráció vagySzilvia! Gratulálok és jó látni, ahogy követed a szenvedélyedet! Gratulálok! - még egyszer: részemről a megtiszteltetés :)

No comments: