Thursday, October 27, 2011

Gyere el, ha Budapesten vagy!



Steve Parker kanadai-amerikai ThetaHealing Master
MÁGNESES SZÍV AKTIVÁCIÓT TART
BUDAPESTEN ELŐSZÖR
Október 31-én hétfőn és November 1-én kedden 18 órai kezdettel.



Ez az Aktiváció a Szív Mágneses Erőtér-Váltásának Első Szintje. Olyan meditációs folyamat, melyben a Szív a Dualitás Tudatosságból belép az Egység Tudatba.

Elkezdődött egy olyan folyamat a Földön, ami a tudatalatti tartalom rejtett traumáit, blokkjait engedi el, azokat a dolgokat, melyek mélyen a tudatban nem rezonálnak az Egység Tudattal. Azoknak a gondolati és érzelmi mintáknak, energiáknak a kitakarításáról van szó, amelyek a rendszeres lelki, spirituális gyakorlatokkal nem tárhatók fel.

Nem arról van szó, hogy életünkben - valamilyen mágikus módon - csoda történik és hirtelen minden jóra fordul. Arról van szó, hogy - felszabadító módon - képesek vagyunk tudatunk azon tartalmát elbocsájtani, ami nem szolgál bennünket. Azok az emberek profitálnak a legtöbbet az eljárásból, akik hajlandóak őszintén szembenézni önmagukkal, bár a tapasztalatok szerint mindenkivel jót tesz.

Az Aktiválás hozzájárul ahhoz, hogy Igaz és Legmélyebb Önvalóját megismerhesse az ember. Jelenleg egyike annak a Tudatosság-váltásnak a Földön, ami közelebb viszi az emberiséget az Egységhez.

A meditáció és az Aktiváció maga rendkívül erőteljes. Vannak, akik azt állítják, hogy ez a legmélyebb meditáció, amelyet valaha megtapasztaltak.

Steve az USA-ban és Európában tart MÁGNESES SZÍV AKTIVÁCIÓT
Magyarországon először Most van lehetőséged erre az Élményre!

Gyere el TE is, hogy megtapasztald az EGYSÉG-Érzését.
Az Aktiváció 2-3 órás, magyarázattal, meditációval, kérdésekkel és válaszokkal.  
Bevezető Ár: 6000 Ft (20 Euro)*

Előzetes jelentkezés és regisztráció szükséges
Email: szilvia.nagy@thetahealing.hu
*Az ára Európában 60 Euro, USA-ban 80 USD


További részletek: http://www.thetahealing.hu/

No comments: