Wednesday, October 26, 2011

Amikor egy üzlet beindul

Akkor az ember lánya ilyen helyen köt megállapodást: http://halaszbastya.eu/galeria/id/az-etterem

Sajnos nem bírom ideilleszteni a képet arról az asztalról, ahol ültünk, de a link sok képe közül az utolsó előtti volt az asztalunk - gyönyörű kilátással a Dunára, Pestre és a Parlamentre és fincsi ebéddel :D

Abszolút luxus és elegancia. Legközelebb azért csinibe fogok öltözni, még jó, hogy a Hölggyel egy húron pendültünk, a Házigazda pedig nem aggódott ezen, sem a beosztottai, tökéletes kiszolgálásban részesültünk :)

Mellesleg most kivételesen nem Theta-ról van szó :D

Na nem mintha hanyagolnám, hiszen most lesz pénteken az újabb ALAP DNS ThetaHealing Tanfolyam a Margit Hídnál, sőt, lesz egy amerikai Theta Mester vendégem is végig, sőt, lehet, hogy a végén még a két dolog valahogy kiegészíti egymást..

De ez most leginkább a gyerekek egészségéért, sikerélményéért és képességfejlesztéséért történik, jelen esetben ausztrál (én) - magyar (ő) co-produkcióban. Szeretem, hogy minden a saját tapasztalataimra épül, amiket csinálok, mert így nemcsak nagyszerű szakemberekkel ismerkedek meg, de első kézből tudom, hogy milyen módszer mire képes. És ha nekünk jó, másnak is legyen jó!

Komolyan mondom, pár hónap alatt fényéveket változott az életünk. És ez milyen isteni!
Ja, és ez még csak a kezdet :D :D :D

2 comments:

Alexandra said...

Itt mi is ebédeltünk, valóban nagyon finom az étel, gyönyörű a kilátás, szép a mosdó és persze maga a hely.
A fenti teraszra is érdemes ellátogatni, ha szép az idő, mert bár a választék minimális (csak magyaros ételek), az árak nagyságrendekkel alacsonyabbak, méretesek az adagok és nagyon finomak. Sőt, cigányzene is van :)
Lehet, hogy csak nyáron üzemel a terasz, azt nem tudom.
Ja, és persze a kilátás, ami még jobb, mint lent :)
Ha csak azért ülsz be, hogy megigyál valamit, már megérte :)

Unknown said...

a mosdó,az igen, és a szemetes, micsoda dizájnok!
Lehet elviszem az amcsi vendégemet majd..
én az Igazgató vendége voltam :D